Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - Βασίλης Ζαγαρίτης: ΣΟΚ με Ζαγαρίτη - "Εγκλημα" Αλαφούζου - Αποκάλυψη-ανατροπή - Τι κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός!
| 2020-12-20 09:30:00

ΣΟΚ με Ζαγαρίτη - "Εγκλημα" Αλαφούζου - Αποκάλυψη-ανατροπή - Τι κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός!

Οι Μιχείες
ΣΟΚ με Ζαγαρίτη - "Εγκλημα" Αλαφούζου - Αποκάλυψη-ανατροπή - Τι κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - Βασίλης Ζαγαρίτης: Στην περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη εστίασε η εκπομπή Μιχείες στον Alpha Radio 98,9.

Ο Ευάγγελος Μίχος δέχτηκε ερώτηση σε μήνυμα από οπαδό του Παναθηναϊκού σχετικά με τον 19χρονο αμυντικό.

«Τι τρέχει με τον Ζαγαρίτη; Μπήκε ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση εκτός από τον Ολυμπιακό; Εμείς γιατί δεν τον ανανεώνουμε;», ήταν ο προβληματισμός που έθεσε ο ακροατής στον μετρ του μεταγραφικού ρεπορτάζ με εξειδίκευση στην πιάτσα των agents.

Ο Μίχος έκανε ρεπορτάζ. Επικοινώνησε άμεσα με τη μανατζερική πλευρά του Ζαγαρίτη, προκειμένου να διευκρινίσει τι παίζει με το δημοσίευμα που υποστήριζε, ότι ο Όλαφ Ρέμπε είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του. Βλέπετε στον ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν πως ζητάει… 20 φορές τα σημερινά του χρήματα για να ανανεώσει στον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ρέμπε ανακοίνωσε στον ατζέντη του Ζαγαρίτη το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Γίνεται λόγος για πρόταση τριετούς συμβολαίου με αποδοχές που θα ανεβαίνουν κλιμακωτά κάθε χρόνο.

Ατζέντης του Ζαγαρίτη είναι ο Πολ Κουτσολιάκος, με τον οποίο ο Όλαφ Ρέμπε διατηρεί πολύ καλές σχέσεις από τη Γερμανία. Η ROGON του Κουτσολιάκου εκπροσωπεί Τσόλακ και Μουργκ που παίζουν τώρα στον ΠΑΟΚ.

Έτσι όπως παρουσιάζεται σαν επικοινωνία γίνεται πιστευτό όλο αυτό. Το ρεπορτάζ όμως οδηγεί σε διάψευση του εν λόγω δημοσιεύματος. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο.

Το ρεπορτάζ οδήγησε σε νέους ατραπούς. Μπορεί να γράφεται εδώ και μέρες, ότι στον Παναθηναϊκό είναι σε συζητήσεις ο Ντρεοσί με τον Κουτσολιάκο για τον Ζαγαρίτη. Οι πληροφορίες όμως που έχουν μεταφερθεί υποστηρίζουν κατηγορηματικά, ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία διαπραγμάτευση Παναθηναϊκού και ατζέντη του Ζαγαρίτη. Δεν υπάρχει καμία.

Αυτήν τη στιγμή ο Ζαγαρίτης αμείβεται με 700 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα παλιά συμβόλαια από εποχής Νταμπίζα. Όλα τα συμβόλαια των παικτών που ξεκινούσαν από την Ακαδημία ξεκινούσαν από αυτό το 700άρι. Αν έκριναν ότι είχαν ταλέντο και άρχιζαν να παίζουν στην πρώτη ομάδα, τότε πήγαιναν σε πιο αυξημένες αποδοχές της κλίμακας των 20 με 40 χιλιάδων ετησίως. Στο τρίτο συμβόλαιο παίκτη της Ακαδημίας τότε το πήγαιναν στα 80 με 100 χιλιάδες.

Το συμβόλαιο του Ζαγαρίτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι (30/6/2021). Θα μπορούσαν να του κάνουν μία πρόταση, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα. Δεν έχει γίνει καμία όμως διαπραγμάτευση.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τα δεδομένα είναι τα εξής. Ο Ολυμπιακός έχει τον Χολέμπας. Ψάχνει για βασικό αριστερό μπακ τώρα που θα φύγει ο Βινάγκρε. Έχει τον πιτσιρικά, τον Αποστολόπουλο που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Τσιμίκα. Έχει τον Κούτρη που είναι δανεικός. Έχει και έναν πιτσιρικά που ο Νικοπολίδης, ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού έχει εισηγηθεί να ανέβει στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον Κεραμιδά. Οπότε φαντάζει δύσκολη η περίπτωση του Ζαγαρίτη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα δίνει όλα για τίτλο ο Ιβάν - Αυτούς τους παίκτες ζήτησε ο Γκαρσία - "Σκάνε" 4 μεταγραφάρες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags