Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτο: "Όταν έτρωγε ο Λιβάι δεν..." - Έτσι εξηγούνται όλα - "5% λίπος" - Δεν τον έκαναν καλά!
| 2020-12-20 11:05:00

Απίστευτο: "Όταν έτρωγε ο Λιβάι δεν..." - Έτσι εξηγούνται όλα - "5% λίπος" - Δεν τον έκαναν καλά!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίστευτο: "Όταν έτρωγε ο Λιβάι δεν..." - Έτσι εξηγούνται όλα - "5% λίπος" - Δεν τον έκαναν καλά!

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία έγινε το... talk of the town μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ με Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακό, κυρίως λόγω των μαεστρικών εκτελέσεων κόρνερ που απέφεραν ένα πανέμορφο γκολ στη Ριζούπολη και μία ασίστ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ήδη έχει χυθεί αρκετό μελάνι για το πώς αυτός ο παίκτης που βρέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού δεν κατέληξε στο λιμάνι. Η στήλη «Μιχείες»έχει εκτενέστατο ρεπορτάζ που ρίχνει άπλετο φως στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε πίσω τη φετινή σεζόν λόγω των μυικών τραυματισμών που αντιμετώπισε, οι οποίοι περισσοτερο είχαν να κάνουν με... κατάλοιπα που τον συνόδευαν απο το Ισραήλ.

Το Sportdog έψαξε περισσότερο το θέμα των τραυματισμών στη χώρα που αγωνιζόταν ο μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, όπου πριν ντυθεί στα κιτρινόμαυρα είχε παίξει με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Κίργιατ Σμόνα.

Ο Ιράντ Τσαφρίρ μιλώντας στο sportdog ξεδίπλωσε μία άγνωστη ιστορία στη Μπεϊτάρ που αφορούσε στη διατροφή του παίκτη. «Δεν ζούσε σωστά από διατροφικής πλευράς. Δεν έτρωγε τακτικά γεύματα και δεν έστελνε τις αναφορές που έπρεπε για τα γεύματά του στο διατροφικό τμήμα της ομάδας», αποκαλύπτει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος.

«Μπορεί αυτό να μην επηρέασε το σωματικό του βάρος, γιατί τα φυσικά του χαρακτηριστικά είναι άψογα. Έχει 5% λίπους στο σώμα του», προσθέτει.

Όσον αφορά στους μυικούς τραυματισμούς ο συνάδελφος γυρίζει τον χρόνο πιο πίσω και στην πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ο Λιβάι Γκαρσία στο Ισραήλ. «Στην Κίργιατ Σμόνα είχαν πρόβλημα στην αποθεραπεία του τραυματισμού του. Ο agent του ήταν πολύ εκνευρισμένος με αυτό το θέμα. Ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ήθελε να μετακινηθεί στη Μπεϊτάρ. Στην Κίργιατ δεν ήξεραν ακριβώς πώς να αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό γιατί είναι σπρίντερ».

Στη Μπεϊτάρ ο Λιβάι Γκαρσία δεν είχε κάποιο μυικό τραυματισμό. Είχε χτυπήσει όμως στον αστράγαλο, ύστερα από ένα τάκλιν που δέχτηκε, το οποίο τον έθεσε για 18 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, χάνοντας δύο ματς.

Η θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου τον έβγαλε νοκ άουτ για πάνω από 40 ημέρες, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην τον υπολογίζει για 5 παιχνίδια πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης) και 4 στους ομίλους του Europa League.

Με την επανεμφάνισή του ο Λιβάι Γκαρσία πείθει πως πρόκειται για εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Μάσιμο Καρέρα όμως δεδομένα θα κληθεί να τον διαχειριστεί ώστε αφενός να πάρει τα καλά του στοιχεία, αφετέρου να τον κρατήσει υγιή προκειμένου η απόδοσή του να έχει συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν θέλει καν να το σκέφτεται ο "Τίγρης" - Πλήγμα στα ταμεία αν γίνει αυτό - "Τρέχουν" για deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags