Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μαρτίνς: "Δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε το 2020"
| 2020-12-20 17:32:00

Φοβερές ατάκες Μαρτίνς μετά την πεντάρα με ΑΕΛ - "Δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μαρτίνς μετά την πεντάρα με ΑΕΛ - "Δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε..."

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του μετά το 5-1 επί της ΑΕΛ και έκανε τον απολογισμό του 2020 για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν απέδωσε όπως θα ήθελε μέσα στη χρονιά, "φωτογραφίζοντας" ως αιτίες τη μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας και τα κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το σημερινό ματς: «Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώνουμε τη χρονιά στην πρώτη θέση. Περιμένουμε να δούμε και το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο ρυθμός ήταν χαμηλός καθώς ο αντίπαλος μας είχε την άμυνα του πολύ χαμηλά. Δεν κρατάμε κάτι άλλο από αυτό το ματς, μόνο τους τρεις βαθμούς».

Για τις αλλαγές: «Επιλέξαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σήμερα, καθώς έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από όλους όσους αγωνίστηκαν»

Για τη χρονιά που τελειώνει: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και για τον Ολυμπιακό. Για την ομάδα μας όμως ήταν  μια επιτυχημένη σεζόν, καθώς καταφέραμε σημαντικά πράγματα. Σίγουρα δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε και έχω εξηγήσει και άλλες φορές τους λόγους. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και σύντομα να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Χωρίς τον κόσμο το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Εύχομαι σύντομα να τελειώσει όλο αυτό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags