Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Αποκάλυψη: Παίκτη-έκπληξη παίρνει από Άρη ο Ολυμπιακός - Γι’ αυτό τα πήρε με Μαρτίνς ο Κούγιας!
| 2020-12-20 23:22:00

Αποκάλυψη: Παίκτη-έκπληξη παίρνει από Άρη ο Ολυμπιακός - Γι’ αυτό τα πήρε με Μαρτίνς ο Κούγιας!

Οι Μιχείες
Αποκάλυψη: Παίκτη-έκπληξη παίρνει από Άρη ο Ολυμπιακός - Γι’ αυτό τα πήρε με Μαρτίνς ο Κούγιας!

Ολυμπιακός - Άρης: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89...

** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ολυμπιακός κοιτάει με θέρμη από την Ελλάδα τον Σάντε Σίλβα. Ο 23χρονος αγωνίζεται ως εξτρέμ και επιθετικός. Είναι δανεικός στον Άρη από τη Γουέστ Χαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ο συγκεκριμένος έχει ατζέντη τον Ουλίσε Σάντος, έναν από τους μεγαλύτερους Πορτογάλους ατζέντηδες. Πελάτες του είναι, μεταξύ άλλων οι Σεμέδο, Πέπε και του Καφού που έχει πάει τώρα στη Νότιγχαμ.

** Τρελάθηκε ο Αλέξης Κούγιας μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και έβγαλε προσωπική δήλωση, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, κατά του Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι και… μεγάλο νούμερο τον χαρακτήρισε. Το αφεντικό της ΑΕΛ θεωρεί πως ο Πορτογάλος δεν έκανε fair play και δεν σεβάστηκε το γεγονός πως η Λάρισα κατέβασε τη δεύτερη ομάδα, λόγω των πολλών απουσιών της. Για αυτό του έκανε επίθεση. Ο γνωστός ποινικολόγος θεωρεί ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν σεβάστηκε τα πιτσιρίκα της ΑΕΛ και ήθελε να τα… σκοτώσει με την πεντάρα. Όσον αφορά την φράση «έφερε παλτά πολλών εκατομμυρίων», αφορούσε τις μεταγραφές των Πέπε, Βινάγκρε, Μπρούμα…

** Γκρίνια μεγάλη στην Κρήτη για τον Σίμο. Δεν υπάρχει πλέον η ασπίδα που είχε πέρυσι ο νεαρός κόουτς. Δέχεται έντονη κριτική, καθώς κάποιοι εντός και εκτός συλλόγου, ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Μαρτίνς μετά τη Λάρισα! Τελείωσε Έλληνα άσο - Κορυφαίο όνομα - Θα ξενερώσει ο κόσμος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags