Facebook Pixel ΑΕΚ: Οργή των οπαδών για την ισοπαλία με τον Βόλο
| 2020-12-21 22:01:00

Οργή ΑΕΚτζήδων: "Καταντήσατε την ομάδα καφενείο! Γίνε ξανά Τίγρης – Μας έβαλε γκολ ο ντιμπιντάι"

Sportdog Team
Οργή ΑΕΚτζήδων: "Καταντήσατε την ομάδα καφενείο! Γίνε ξανά Τίγρης – Μας έβαλε γκολ ο ντιμπιντάι"

ΑΕΚ: Οργή των οπαδών για την ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Βόλο

Οι ΑΕΚτζήδες γέμισαν με μηνύματα τη σελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο Facebook όπου ξέσπασαν κατά προπονητή, παικτών και διοίκησης. Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Το πλήρες ρόστερ φταίει... καταντισατε την ΑΕΚ καφενείο... λίγα είναι τα ψώνια όλων σας

Έχεται διάλυση την ψυχολογία μας, όλες οι κολωομαδες ξεσπάνε πάνω μας, μέχρι και ο Σπικερ του ΝOVA.

Βλάνταν Ίβιτς

γινε τιγρης ξανα σε παρακαλω. Διωξε τους ασχετους. Ξεκινα απο καρερα. Μετα απο τερμα και αμυνα οοοοοολους. Φερε παιχτες και προπονητη αξιας. Ο λιβαι γκαρσια μαρκαρε καλυτερα απο τους αμυντικους. Μ εφερες τον σακχοφ που ειχε φυγει απο τον παοκ γτ δν αντεχε τον πρωταθλητισμο. Ξεφτιλα. THIS IS NOT AEK.!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΕΚ, ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.

Ποσο ξεφτίλα ποσο ......το να ισοφαρίζεις τον Βόλο ειναι κατάντια....αδιάφοροι παίχτες προπονητής χωρίς ρίσκο ,κρίμα που φοράτε αυτήν την φανέλα που κανονικά εσείς όλοι έπρεπε να φοράτε την φανέλα του ατρόμητου και της Λάρισας...Ντροπή!!!

Όποιος καταλάβει τι ποδόσφαιρο θέλει το club AEK να παίζει, και αν υπάρχει ένα σχέδιο ποιοι μπορούν να το εξυπηρετήσοουν και πως, να μου το πει και μένα. Άναρχο ποδόσφαιρο εντελώς. Και επειδή όλοι όσο έρχονται με τον καιρό γίνονται χειρότεροι, προφανώς η νοοτροπία στα αποδυτήρια είναι εντελώς κλικαδόρικη, έχουν καταλάβει ότι η ίδια η ΠΑΕ δεν έχει καμία διάθεση να έχει ανταγωνιστική ομάδα και όλα γίνονται για το γήπεδο, αυτό δεν αλλάζει αν δεν αλλάξει από ψηλά. Ο Μαρινάκης πχ έδωσε τα κλειδιά στον Μαρτίνς, αλλά είχε και σκάοουτινγκ και ακαδημίες και κυρίως πλάνο.

Εκτος απο τον ανυπαρκτο στον παγκο,αν καποιοι καθονται σαν παικτες τοπικου να κανουν γκελες για να φυγει πρεπει να φυγουν πρωτοι,δεν γινεται να παιζουν με τοσες χιλιαδες κοσμου κατι ανυπαρκτοι.Ιβιτς φοβερες μεταγραφες ρε φιλε,παρε τα κλειδια και δουλεψε σαν αρχοντας οπως γουσταρεις.Ξεφτιλα

Κ να τον Διωξουμε τον Καρερα τι θα αλλαξει ? Θα κανει τον παουλινιο το σβαρνα το χνιντ κ το μπακακη αμυντικαρες ο καινουριος? ή Ο Τσιντωτας θα γινει Buffon?

Λίγη τσίπα ρε,όλοι σας,να μην κάνει κανένας σας γιορτές όπως δεν θα κάνουμε και εμείς

Ρε μας έβαλε γκολ μέχρι και ο ντι μπι ντάι ξεφτίλες....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.

Ομάδα για Δημοτικό!!!!! Διώξτε παίκτες και προπονητή!!!!!

Καλά Χριστούγεννα, Καλό Πάσχα και Καλό καλοκαίρι. Υπομονή 8 μήνες μέχρι να ξαναρχίσει η νέα σεζόν πλέον με νέους στόχους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Αυτόν τον προπονητή στέλνουν στην ΑΕΚ για αντι-Καρέρα - Πρώην του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags