Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Έξαλλος Τίγρης - Παίρνει "κεφάλια" - Τελειώνει ο Καρέρα - Τρέμουν και παίκτες - Ραγδαίες εξελίξεις!
| 2020-12-21 22:09:00

Έξαλλος Τίγρης - Παίρνει "κεφάλια" - Τελειώνει ο Καρέρα - Τρέμουν και παίκτες - Ραγδαίες εξελίξεις!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έξαλλος Τίγρης - Παίρνει "κεφάλια" - Τελειώνει ο Καρέρα - Τρέμουν και παίκτες - Ραγδαίες εξελίξεις!

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Έντονος προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στην ΑΕΚ, μετά τη νέα αποτυχία, την κάκιστη εμφάνιση και το 2-2 εντός έδρας με τον Βόλο. Η Ένωση στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται ήδη στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης!

Ο κόσμος… βράζει, ήδη στον Τύπο πάρα πολλά άρθρα που ζητούν την «καρατόμηση» του Μάσιμο Καρέρα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει οργή και στη διοίκηση τόσο για τον Ιταλό προπονητή όσο και για την εικόνα των περισσότερων παικτών.

Η Ένωση σε ένα ματς που προηγήθηκε πολύ νωρίς και θα έπρεπε να έχει… καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρότι ισοφάρισε, λίγο έλειψε στο φινάλε να ηττηθεί. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι πως η ομάδα δεν έδειξε καμία βελτίωση και ότι σε όλο το 90λεπτο δεν υπήρξε καμία στιγμή που να φάνηκε ανώτερη από τον αντίπαλό της!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, η κατάσταση… μυρίζει μπαρούτι και παρότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε στηρίξει τον προπονητή μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, πλέον όλα είναι πιθανά. Ο Ιταλός δείχνει να έχει χάσει το παιχνίδι και μοιάζει δύσκολο να παραμείνει στον πάγκο.

Άλλωστε, η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ένα… σοκ στην ΑΕΚ, ενώ θυμίζουμε πως με την επανέναρξη υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό στις 3 Ιανουαρίου. Άραγε, θα περιμένει το συγκεκριμένο παιχνίδι ο ιδιοκτήτης της Ένωσης για να αλλάξει προπονητή ή θα το κάνει τώρα;

Όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως ο Καρέρα μετράει αντίστροφα, ενώ έντονος προβληματισμός υπάρχει και για πολλούς παίκτες, οι οποίοι αποδεικνύονται κατώτεροι των προσδοκιών. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει και νέα επίσκεψη του «Τίγρη» στα Σπάτα, αυτή τη φορά όχι για φωνές και… γαλλικά, αλλά για ανακοινώσεις!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Αυτόν τον προπονητή στέλνουν στην ΑΕΚ για αντι-Καρέρα - Πρώην του ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags