Facebook Pixel ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα ο Καρέρα
| 2020-12-22 18:13:00

Δεν πρόλαβε Χριστούγεννα! Τέλος ο Καρέρα και επίσημα από την ΑΕΚ

Sportdog Team
Δεν πρόλαβε Χριστούγεννα! Τέλος ο Καρέρα και επίσημα από την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα ο Καρέρα.

O χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τον Ιταλό τεχνικό μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη και την κακή εμφάνιση απέναντι στον Βόλο. Παρά τη στήριξη που του είχε δώσει πριν μερικές μέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να προχωρήσει στην επόμενη μέρα, η οποία δεν περιλαμβάνει τον Καρέρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

«Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags