Facebook Pixel Γιώργος Δώνης: "Επίθεση" από παίκτες της Μακάμπι σε Δώνη
| 2020-12-22 22:59:00

"Ανταρσία" παικτών κατά Έλληνα προπονητή - Φουλ... επίθεση με απίστευτες ατάκες!

Sportdog Team
"Ανταρσία" παικτών κατά Έλληνα προπονητή - Φουλ... επίθεση με απίστευτες ατάκες!

Γιώργος Δώνης: Ζόρικα είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Δώνη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με ορισμένους παίκτες της ομάδας να είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τον Έλληνα τεχνικό, σύμφωνα με Μέσα του Ισραήλ.

Η Μακάμπι έχει μείνει στο -8 από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και η ιστοσελίδα ynet.co.il υποστηρίζει πως οι παίκτες κατηγορούν ανοιχτά τον Δώνη για την εικόνα της ομάδας.

«Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε την εποχή της προεδρίας του Μίτσελ Γκόλνταρ. Δεν κάνουμε καθόλου τακτική στην προπόνηση, δεν υπάρχει καμία οδηγία μέσα στο παιχνίδι. Φτάνουμε εντελώς απροετοίμαστοι στα παιχνίδια και γι’ αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ.

Με αυτόν δεν έχουμε καμία τύχη να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες της Μακάμπι πήγαν ένα βήμα προς τα πίσω με αυτόν φέτος. Με τον Ίβιτς ποτέ δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο» είναι μερικές από τις ατάκες που έχουν ειπωθεί από παίκτες της Μακάμπι Τελ-Αβίβ σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, δίχως πάντως να κατονομάζονται οι παίκτες που έχουν εκφράσει αυτές τις κατηγορίες προς τον Έλληνα τεχνικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags