Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Έξαλλος Μπέος, ντου στα αποδυτήρια, "πέσιμο" Ατματζίδη - Απίθανο σενάριο στον Ολυμπιακό!
| 2020-12-22 23:32:00

Έξαλλος Μπέος, ντου στα αποδυτήρια, "πέσιμο" Ατματζίδη - Απίθανο σενάριο στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Αδέσποτου
Έξαλλος Μπέος, ντου στα αποδυτήρια, "πέσιμο" Ατματζίδη - Απίθανο σενάριο στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Τρίτη λοιπόν, στην εκπομπή που μπορείτε να ακούσετε ξανά ΕΔΩ, έγινε αναφορά σε όλο το… σήριαλ με τον αντι-Καρέρα, στους λόγους που έφυγε ο Ιταλός, αλλά και στο σόου του Αχιλλέα Μπέου στο ματς με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, έγινε αναφορά στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και στο Ολυμπιακού.

** Φοβερά πράγματα μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο. Αμέσως μετά τη λήξη, έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος πήγε στα αποδυτήρια της Ριζόπουλης. Μπούκαρε μέσα με τους συνοδούς του και έβαλε τις φωνές στους παίκτες του γιατί δεν νίκησαν την ΑΕΚ!

Επίσης, κυκλοφορεί και βίντεο στα social media, όπου έκανε… πάρτι στις εξέδρες. Φώναζε από τις εξέδρες στους διαιτητές, έδινε οδηγίες στους παίκτες και ειδικά στον Αμρ Ουάρντα τον οποίο αποκαλούσε Χαμπίμπι.

Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο σόου στην έδρα μίας μεγάλης ομάδας; Ανενόχλητος! Κάποια στιγμή δεν άντεξαν και του απάντησαν οι παλαίμαχοι τερματοφύλακες της ΑΕΚ, Ατματσίδης και Σεραφίδης.

 

** Φταίει ο Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ και όχι ο Ίλια Ίβιτς; Ποιος έκανε τις μεταγραφές; Δεν πρέπει άραγε να φύγει και ο Μάρκο Λιβάγια που τσακώθηκε και με τρίτο προπονητή στην Ένωση; Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι μεγάλες και θα πρέπει να τις ανακοινώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

** Κόντρα σε όσα κυκλοφορούν, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα πάρει και δεξί μπακ εκτός από αριστερό. Αν κινηθούν για δεξί μπακ οι Πειραιώτες, αυτό θα γίνει μόνο αν φύγει ο Ραφίνια! Ήδη πάντως για τον 35χρονο Βραζιλιάνο ακούγονται διάφορα σενάρια για την Μπενφίκα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπάσιμο" Σαββίδη για Έλληνα άσο - Τον... κλέβει μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ - Αμέσως 11αδα ο Γκαρσία

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags