Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η πρώτη "ρουκέτα" Κονέ στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Τινάζουν στον… αέρα το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ!
| 2020-12-24 20:41:00

Η πρώτη "ρουκέτα" Κονέ στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Τινάζουν στον… αέρα το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ!

Του Αδέσποτου
Η πρώτη "ρουκέτα" Κονέ στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Τινάζουν στον… αέρα το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Πέμπτης λοιπόν, υπήρξε αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ, στον ρόλο του Παναγιώτη Κονέ και στον κίνδυνο που υπάρχει λόγω ταξιδιών και κορωνοϊού για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης!

** Ο Κονέ πήρε τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, αλλά δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς θα κάνει στην ΑΕΚ. Αγνοεί κάποια βασικά πράγματα για τη θέση και δεν είναι τυχαίο πως μέχρι πρότινος ήθελε να ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής, αλλά τον έπεισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αναλάβει πόστο!

** Η πρώτη υποχρέωσή του είναι, σύμφωνα με τις διαρροές, να βρίσκεται κάθε μέρα στα Σπάτα και παράλληλα θα τσεκάρει και κάποιες περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό. Περισσότερο σαν σκάουτ δηλαδή. Δεν αποκλείεται πάντως, μετά από δύο μήνες, η ΑΕΚ να στραφεί και σε κάποιον Αθλητικό Διευθυντή, που θα μπορεί να εκτελεί και χρέη Τεχνικού Διευθυντή.

** Ο Βασίλης Δημηριάδης παραμένει στα Σπάτα, αλλά με τον Κονέ σε ρόλο… Σπατάρχη, οι αρμοδιότητές του περιορίζεται. Στο τέλος θα μείνει για να πηγαίνει τα Δελτία…

** Πολλοί ξένοι παίκτες έφυγαν για το εξωτερικό αυτές τις ημέρες. Πώς και πότε θα επιστρέψουν; Μεγάλος ο κίνδυνος λόγω κορωνοϊού. Και θυμίζουμε ότι την επόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα ο Μελισσανίδης - Θα... τρελαθεί ο Χιμένεθ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags