Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πήρε θέση για τα σενάρια φυγής ο μάνατζερ του Τσόλακ: "Δεν έχουν βάση - Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"
| 2020-12-27 15:03:00

Πήρε θέση για τα σενάρια φυγής ο μάνατζερ του Τσόλακ: "Δεν έχουν βάση - Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Πήρε θέση για τα σενάρια φυγής ο μάνατζερ του Τσόλακ: "Δεν έχουν βάση - Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ: Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του Αντόνιο Τσόλακ στην Κροατία ο ατζέντης του, Ιβάν Γιόλιτς, τονίζοντας πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Ο Αντόνιο είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και για την ώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν. Τα σενάρια για επιστροφή στο κροατικό πρωτάθλημα δεν έχουν βάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός του και πρόσθεσε:

«Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Ελλάδα αλλά θα πρέπει να προσμετρήσουμε ότι πήγε εκεί μετά από μια ιδιαίτερη σεζόν με την Ριέκα, σε συνδυασμό με την πανδημία, κάτι που ξεκάθαρα επηρέασε τον Τσόλακ, όπως και όλους τους παίκτες».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε: «Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η μητέρα του Τσόλακ 'έφυγε' λίγες ημέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου, που κατέκτησε η Ριέκα την περσινή σεζόν. Όλα έγιναν γρήγορα, ένα τρόπαιο, μια μεταγραφή, μια μετακόμιση στην Ελλάδα. Απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί.

Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να προπονείται στη συνέχεια της σεζόν γιατί θέλει να δικαιολογήσει τα χρήματα που επενδύθηκαν και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο ΠΑΟΚ. Θέλει να παλέψει για να κερδίσει αγωνιστικό χρόνο και θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και ότι αξίζει μια θέση στην Εθνική Κροατίας για το Euro. Οι στόχοι του είναι σαφείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags