Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τον θέλει ο Μαρτίνς, πάει ΠΑΟΚ! Λεφτά σε Μπέο, Αστέρα - Deal Βρύζα - Δεν τρελαίνεται ο Γκαρσία!
| 2020-12-28 18:14:00

Τον θέλει ο Μαρτίνς, πάει ΠΑΟΚ! Λεφτά σε Μπέο, Αστέρα - Deal Βρύζα - Δεν τρελαίνεται ο Γκαρσία!

Οι Μιχείες
Τον θέλει ο Μαρτίνς, πάει ΠΑΟΚ! Λεφτά σε Μπέο, Αστέρα - Deal Βρύζα - Δεν τρελαίνεται ο Γκαρσία!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έχει ξεχωρίσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 13 ματς ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί νούμερο ένα πρόσωπο στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, αφού μόλις στα 21 του χρόνια και παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης του Βόλου, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό, ότι ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί στενά. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι κέρδισε τον Πέδρο Μαρτίνς, μετά και την εξαιρετική του παρουσία στο Γ. Καραϊσκάκης πριν από μερικές εβδομάδες και ο προπονητής των Πειραιωτών άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει η υπόθεση. Στο κόλπο της διεκδίκησής του είναι και ο ΠΑΟΚ που έχει έχει αποκτήσει ήδη σημαντικό πλεονέκτημα για τη μεταγραφή του μικρού, έναντι των αντιπάλων του.

Να μη μακρυγορούμε όμως. Το ντιλ μεταξύ Ολυμπιακού-Δουβίκα είναι δύσκολο να γίνει, παρότι η νέα μανατζερική συνεργασία του Δουβίκα έχει καλές σχέσεις με τους Πειραιώτες. Ο παίκτης είναι γιος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που εργάζεται στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Οπότε παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του.

Η στήλη γνωρίζει, ότι ο Αχιλλέας Μπέος έπεισε τους τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης να τον πάρει ως ελεύθερο στον Βόλο. Εκεί έκανε το μπαμ. Μάλιστα ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος στην αρχή της σεζόν έτρεξε τον Βόλο, πριν επέλθει το πρόωρο διαζύγιο, είχε μεταφέρει στη στήλη, ότι τον πίστευε πολύ και δήλωνε με σιγουριά, ότι θα ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Το στοιχείο που μεταφέρουμε στην υπόθεση είναι ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει βάλει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που πωληθεί ο Δουβίκας. Αυτό εξαρτάται από το αν η ομάδα θα είναι ελληνική ή από το εξωτερικό. Αν είναι ομάδα του εξωτερικού κατά πάσα πιθανότητα το ποσοστό αυξάνεται στο 50 με 60%. Εξαρτάται βεβαίως από το ποσό που θα δοθεί για την αγορά του Δουβίκα.

Θεωρώ όμως, ότι αν φύγει ο Δουβίκας αυτόν τον Γενάρη θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Ένα άλλο ισχυρό χαρτί στην υπόθεση είναι η παρουσία του Ζήση Βρύζα. Ο τελευταίος λειτουργεί μεν ως μάνατζερ, αλλά στην ουσία εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ. Είναι ο άνθρωπος που έφερε το ισπανικό fund για την απόκτηση των μετοχών του Βόλου.

Πάντως σε καμία περίπτωση ο νεαρός Δουβίκας δεν μπορεί να παίξει ρόλο αντι-Τσόλακ, ο οποίος έχασε τη θέση του στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί ο Πάμπλο Γκαρσία ζήτησε έναν παίκτη σημείο αναφορά για την επίθεση της ομάδας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Ζαμπά - Γυρίζει Ελλάδα, όχι για τον ΠΑΟΚ - Επαφές με μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags