Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα - Παναθηναϊκός: Ανατροπή! Γυρίζει ο Ουάρντα και τον κάνει "δώρο" στον ΠΑΟ - Ανταλλαγή με τον... - Σενάριο-βόμβα!
| 2020-12-28 20:23:00

Ανατροπή! Γυρίζει ο Ουάρντα και τον κάνει "δώρο" στον ΠΑΟ - Ανταλλαγή με τον... - Σενάριο-βόμβα!

Οι Μιχείες
Ανατροπή! Γυρίζει ο Ουάρντα και τον κάνει "δώρο" στον ΠΑΟ - Ανταλλαγή με τον... - Σενάριο-βόμβα!

Αμρ Ουάρντα - Παναθηναϊκός: Για την περίπτωση του Ζαγαρίτη έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση μεταξύ του παίκτη και του Παναθηναϊκού. Επίσης στο sportdog έχετε διαβάσει για τα βλέμματα που ρίχνει ο Ολυμπιακός στον παίκτη. Τον περιμένει και τους ενδιαφέρει.

Μην ξεχνάμε, ότι από 1η Ιανουαρίου του 2021 μπορεί να μπει σε συζητήσεις με οποιαδήποτε ομάδα θελήσει, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, το οποίο του αποφέρει 700 ευρώ μηνιαίως.

Υπάρχει όμως και έτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Αναφερόμαστε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον μικρό, το οποίο και επιβεβαιώνεται. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον εκτιμά καθώς τον γνωρίζει ως ποδοσφαιριστή από τα παιχνίδια, στα οποία τον αντιμετώπισε στην Κ19 του ΠΑΟΚ, όπως και τον Αλεξανδρόπουλο για τον οποίο έχει ανάλογη θετική άποψη.

Ο Ζαγαρίτης λοιπόν αρέσει στον προπονητή των Θεσσαλονικιών. Η προσέγγιση στο ζήτημα αναμένεται να έχει την αντίστοιχη ακολουθία. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει να κλείσει τώρα τον παίκτη για το καλοκαίρι. Αν κάνει κίνηση ο ΠΑΟΚ θα την κάνει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και όχι με τον ατζέντη του, τον Πολ Κουτσιολάκο.

Θα είναι οικονομικά τα ανταλλάγματα ή σε έμψυχο δυναμικό; Αυτό μέχρι στιγμής χρήζει διερεύνησης. Τις τελευταίες ώρες πάντως έχει κυκλοφορήσει, ότι ενδεχομένως να γίνει ανταλλαγή με Ουάρντα για Ζαγαρίτη.

Αυτό έρχεται σε κόντρα με αυτό που γράφτηκε σε δημοσίευμα, ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι θετικός με το να γυρίσει στην Τούμπα τον Γενάρη. Ο Αιγύπτιος έχει 9 συμμετοχές 2 γκολ και 2 ασίστ στον Βόλο. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και όχι μόνο αυτό. Είναι πόλος έλξης. Έχει ακουστεί για τον Άρη μέχρι και για τον Ολυμπιακό. Ο Ουρουγουανός θέλει λοιπόν να επιστρέψει. Δεν θεωρεί πρόβλημα τον χαρακτήρα του.

Ωστόσο εδώ δημιουργούνται κάποια ερωτήματα. Ο Γκαρσία θέλει να διακόψει τον δανεισμό του στον Βόλο και να τον πάρει στον ΠΑΟΚ; Ή θέλει να κόψει τον δανεισμό του Ουάρντα, να τον δώσει στον Παναθηναϊκό και να πάρει τον Ζαγαρίτη;

Ο Γενάρης πάντως θα είναι μήνας μεταγραφικών ζυμώσεων. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει κινήσεις για να στηρίξει τον Πάμπλο Γκαρσία και το πρότζεκτ του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστική συνάντηση Σαββίδη για τον παικταρά - Έτσι τον "κλέβει" από τον Ολυμπιακό - Οριστική εξέλιξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags