Facebook Pixel ΑΕΚ: Εξελίξεις στην Ένωση
| 2020-12-31 11:45:00

Χαμός στην ΑΕΚ! Αυτοί οι παίκτες φεύγουν - Σούπερ εκπλήξεις - Ποιους κρατά ο Χιμένεθ - Δες ονόματα!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Χαμός στην ΑΕΚ! Αυτοί οι παίκτες φεύγουν - Σούπερ εκπλήξεις - Ποιους κρατά ο Χιμένεθ - Δες ονόματα!

ΑΕΚ: Εκτός από τα καυτά θέματα των Λιβάγια-Ολιβέιρα, τα οποία ο Παναγιώτης Κονέ θα τρέξει με ταχύτητα το επόμενο εικοσαήμερο, φλέγον ζήτημα είναι η ελάφρυνση του ρόστερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές προκειμένου να δρομολογηθούν οι επιθυμητές εξελίξεις. Ήδη την Τετάρτη επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Γιάννη Μπότου στην ολλανδική Go Ahead Eagles και αναμένεται να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Σε εξέλιξη είναι οι συζητήσεις για τους δύο Πορτογάλους, τον Σιμάο και τον Παουλίνιο, με την πρώτη περίπτωση να είναι δυσκολότερη, καθότι έχει συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ μέχρι το 2022. Ο συμπατριώτης του πάντως είναι ευκολότερη υπόθεση αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν ανήκει στους υψηλά αμειβόμενους,

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μέλλον νεαρότερων ποδοσφαιριστών, για τους οποίους υπάρχει η πρόθεση να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε άλλες ομάδες ως δανεικοί. Ήδη ο Πέταρ Καρακλάιτς βρίσκεται στη Σερβία με τον εκπρόσωπό του να έχει πάρει την άδεια της ομάδας προκειμένου να ψαχτεί για σύλλογο στο σερβικό πρωτάθλημα.

Δεδομένης της πολυκοσμίας στα χαφ (Σιμόες, Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Σιμάνσκι) δεν υπάρχει χώρος για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος εκτός ότι είναι από τους παίκτες που στην ΑΕΚ έχουν μεγάλες ελπίδες για την εξέλιξή του, έχει και βαρύ όνομα, λόγω του πατέρα του. Στην Ένωση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνει πίσω, γι'αυτό και η καλύτερη λύση είναι ο δανεισμός. Την ίδια οδό θα ακολουθήσουν Βεντάντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον Ζίγκα Λάτσι. Ο Σλοβένος ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται κανονικά στο rotation, μαζί με τον Μάριο Μιτάι και τον Θεοδόση Μαχαίρα. Επί Καρέρα πάντως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύλο" για βασικό του ΠΑΟ! "Ξηλώνονται" Μαρινάκης, Ιβάν, Τίγρης - Δεν σου πάει στο μυαλό ποιος είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags