Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τάσος Δώνης: Ο Μιχάλης Σινάκος μίλησε στο sportdog
| 2021-01-01 13:55:00

Ατάκες-φωτιά για Δώνη: "Δεν θα πω τι παλτάρα είναι αυτή αλλά... - Τι τον θέλει ο Ολυμπιακός;"!

του Γιώργου Κτενά
Ατάκες-φωτιά για Δώνη: "Δεν θα πω τι παλτάρα είναι αυτή αλλά... - Τι τον θέλει ο Ολυμπιακός;"!

Ολυμπιακός - Τάσος Δώνης: Ο Μιχάλης Σινάκος μίλησε στο sportdog για τον Έλληνα άσο και την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού ο καλός συνάδελφος τον γνωρίζει άριστα, τώρα που το ρεπορτάζ  στέλνει τον Δώνη κοντά στους Πειραιώτες.

"Δεν είναι για Ολυμπιακό - Την κάτω βόλτα - Δεν είναι αποτελεσματικός" 

"Η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα, δεν μπόρεσε ούτε ως φορ ούτε ως δεξί εξτρέμ στην Ρενς. Δεν παίζει. Δε νομίζω ότι είναι παίκτης για τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα σαν την Ρενς είναι στα μέτρα του για να καθιερωθεί και δεν τα κατάφερε. Θα το κάνει στον Ολυμπιακό;", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος. 

Έχει χάσει τα στοιχεία του που τον έκαναν να ξεχωρίζει στο γήπεδο;

"Δεν είναι τελειωμένος και άκυρος. Έχει ταχύτητα, έδειξε πέρσι ότι πάει να μπει στην ομάδα, αλλά δεν είναι αποτελεσματικός, οι αριθμοί του είναι κακοί. Θα έλεγα ότι αν φύγει από τη Ρενς θα πουν "Μήπως τελικά μπορούσε να δώσει πράγματα;". Λες και πέρασε δίπλα από την ευκαιρία. Δεν θα φύγει αποτυχημένος πάντως, αν φύγει". 

"Μήπως του λείπει το νεύρο; - Έχει θέση στο γήπεδο; - Δεν χτίζει στον Δώνη ο Ολυμπιακός"

Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι δεν έχει αποδώσει στο γαλλικό πρωτάθλημα;

"Έχει παίξει σε μεσαίες ομάδες, όπως ήταν η Νις τότε που βρεθηκε ξανά στη Γαλλία, ή η Λουγκάνο. Σε μεσαίες ομάδες που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνει 7-8 γκολ, δεν έπιασε. Μήπως τελικά δεν κάνει; Δεν θα πω τι παλτάρα είναι αυτή. Αλλά μήπως του λείπει νεύρο; Μήπως είναι πολύ ευαίσθητος και δεν μπορεί σε τέτοιο περιβάλλον; Τι να πω". 

Ποια θεωρείς ότι είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Έχει θέση; Προσπαθούν να την βρουν στην πορεία. Μήπως με ταχύτητα θεώρησαν ότι είναι εξτρέμ. Είναι όμως; Αν έβαζε κάποια γκολ θα έλεγαν μήπως έβγαινε 9αράκι. Βγήκε ομως; Δεν είναι στατικός, βέβαια, γυρνάει γύρω από τον εαυτό του, προσπαθεί ως παίκτης. Αλλά το ζήτημα είναι πόσο του βγαίνει αυτό". 

Στον Ολυμπιακό θεωρείς ότι θα μπορούσε να βρει ρόλο;

"Στη θέση αυτή είναι ο Βαλμπουενά, άρα τι τον θέλουν; Ή θα μπορούσε να πάρει τη θέση τού Αραμπί, που είναι σούπερ αποτελεσματικός; Αρα αν τον θέλουν θα είναι για ρεζέρβα. Αν είσαι Ολυμπιακός δεν χτίζεις πάνω στον Δώνη. Φέτος ειδικά η Ρενς έχει ανέβει σκαλί, θα μπορούσε να φανεί λίγο παραπάνω. Τώρα που έκανε 4-5 αποτελέσματα της προκοπής η Ρενς, δεν είναι ο Δώνης σε αυτή την προσπάθεια. Είναι εκτός αποστολής, ούτε καν στη 18άδα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο Χασάν-ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό! Ανατροπή με τον Αιγύπτιο - Απόφαση Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags