Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δοκιμάζει τον Τζόλη σε θέση φορ ο Γκαρσία
| 2021-01-01 17:38:00

Έτσι θα τον... απογειώσει το 2021 - Το κόλπο που ετοιμάζει Γκαρσία για Τζόλη

Sportdog Team
Έτσι θα τον... απογειώσει το 2021 - Το κόλπο που ετοιμάζει Γκαρσία για Τζόλη

ΠΑΟΚ΅: Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και από τις πρώτες προπονήσεις ο Πάμπλο Γκαρσία έδειξε ότι θέλει να του δώσει τον ρόλο του αριστερού εξτρέμ.

Μάλιστα, τον έχει ήδη δοκιμάσει με τον Αντρίγια στα δεξιά, αποκαλύπτοντας έστω και φαινομενικά έμμεσα την σκέψη του για την δραστηριοποίηση του Τζόλη και σε έναν άλλο ρόλο, αυτόν του φορ.

Αν σκεφτεί κανείς και το γεγονός ότι πλην του Λάμπρου στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ προστίθεται και ο Αμρ Ουάρντα, ίσως υπάρχει γόνιμο έδαφος, σε ορισμένα παιχνίδια, ειδικά σ’ αυτά που η αντίπαλη ομάδα θα δίνει περισσότερους κενούς χώρους στον Δικέφαλο, ο Τζόλης να δοκιμαστεί ως φορ. Δεν είναι παράλογη η σκέψη ότι έτσι μπορεί να βρεθεί περισσότερες φορές σε θέση βολής.

Εξάλλου, δεν αποκλείεται ακόμη και μία τριάδα τύπου Λάμπρου, Αντρίγια στα άκρα και Τζόλη στον άξονα πίσω από τον φορ. Προς το παρόν, όλα αυτά είναι ασκήσεις επί χάρτου για τον κόουτς του ΠΑΟΚ και τους συνεργάτες του. Ας τα κρατήσουμε όμως στην άκρη του μυαλού μας γιατί δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να τα δούμε και σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags