Facebook Pixel ΑΕΚ: Οριστικό: Αποχωρεί από την ΑΕΚ ακριβοπληρωμένος ξένος
| 2021-01-01 22:02:00

Οριστικό: Αποχωρεί από την ΑΕΚ ακριβοπληρωμένος ξένος - Στον "αέρα" και δεύτερο μεγάλο όνομα!

Του Αδέσποτου
Οριστικό: Αποχωρεί από την ΑΕΚ ακριβοπληρωμένος ξένος - Στον "αέρα" και δεύτερο μεγάλο όνομα!

ΑΕΚ: Η διαρροή από την ΑΕΚ για την 20ήμερη προθεσμία που πήρε ο Παναγιώτης Κονέ για να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με Λιβάγια και Ολιβέιρα ήταν κάπως περίεργη. Τις τελευταίες ώρες υπήρξε διευκρίνιση ότι το περιθώριο ζητήθηκε από τον ίδιο.

Για να βάλουμε κάτω τα δεδομένα. Ο Λιβάγια έχει δεχτεί πρόταση από την  Ένωση που δεν αλλάζει. Στην Ένωση περιμένουν την απάντησή του. Με την περίπτωση του Ολιβέιρα δεν έχει γίνει τίποτα και είναι προφανές, ότι δεν θα γίνει τίποτα.

Ο Ολιβέιρα εν τω μεταξύ συνεργάζεται με δύο πορτογαλικά μανατζερικά γραφεία, Μέχρι στιγμής όμως δεν του έχει έρθει καμία πρόταση.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον συντηρήσει. Και ο παίκτης από τα 1,2 που παίρνει δεν μπορεί να πέσει πιο κάτω. Δεν έχει όμως προτάσεις, κάτι που εξηγείται και από το γεγονός, ότι δεν έκανε την περσινή σεζόν, στο πρώτο μισό της οποίας είχε σκοράρει 8 γκολ και είχε μοιράσει 5 ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φέτος με την κιτρινόμαυρη φανέλα μετρά 4 γκολ.

Στην υπόθεση του Κροάτη, η Ένωση ποντάρει στον παράγοντα Ελλάδα. Ο Λιβάγια περνάει πολύ καλά με τη γυναίκα του, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Αμφότεροι την έχουν βρει με τη χώρα μας.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον από Τουρκία θα βάλω στο ρεπορτάζ και ένα σοβαρό οικονομικό στοιχείο. Τραμπζονσπόρ και Μπασάκσεχιρ δίνουν στον 27χρονο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Το ερώτημα είναι σε ποιο νόμισμα. Γιατί άλλο σε ευρώ και άλλο σε τουρκική λίρα, η οποία έχει τρελά σκαμπανεβάσματα. Μόνο την παραμονή πρωτοχρονιάς (31-12-20) η ισοτιμία έκλεισε με 9 προς 1. 9 τουρκικές λίρες προς 1 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεταγραφή της χρονιάς στην ΑΕΚ - Πουλάει Έλληνα άσο ο Τίγρης σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags