Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με Ζαγαρίτη και Παπασταθόπουλο
| 2021-01-03 10:05:00

Νέα ανατροπή με Ζαγαρίτη! Τελικά αποφάσισε να... - Βόμβα με Σωκράτη και top ελληνική ομάδα!

Οι Μιχείες
Νέα ανατροπή με Ζαγαρίτη! Τελικά αποφάσισε να... - Βόμβα με Σωκράτη και top ελληνική ομάδα!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Ο Ζαγαρίτης δήλωσε πως θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξεκαθάρισε πότε κι εάν θα κλείσει το θέμα της ανανέωσης. Άραγε αυτό σημαίνει πως θα πει ναι στην προσφορά που του κατατέθηκε εγγράφως από το Τριφύλλι για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές (60-70-80.000 ευρώ) και 1.000 μπόνους για κάθε συμμετοχή; Γιατί από το μανατζερικό περιβάλλον, ακούγεται πως ακόμα το σκέφτεται.

** Κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σενάριο για Σισε και Νις. Σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θα διαπραγματευόταν κάτω από 10 εκατομμύρια για την πώλησή του. Αν πάντως μέχρι τέλος του μήνα, προκύψει θέμα πώλησης για τον Σισέ ή τον Σεμέδο, θα παίξει πολύ δυνατά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για αντικαταστάτης του.

** Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης ξένου τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον αυτό λέει στους συνεργάτες του ο Λάζλο Μπόλονι. Άγνωστο γιατί συντηρείται το θέμα Λοντίγκιν, του πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζενίτ και Ολυμπιακού που τώρα είναι ελεύθερος.

** Δύσκολα θα συνεχίσει και μετά τον Γενάρη στο Περιστέρι ο Ρισβάνης. Τις τελευταίες ημέρες η Αλάνιασπορ έχει κάνει γερό… μπάσιμο για να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ. Εκεί θα βρει άλλους τρεις Έλληνες μάλιστα, τον καλό του φίλο Σιώπη και τους Τζαβέλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη στο Λιμάνι - Φωτιά μετά τον Ρέαμπτσιουκ - Φορ που ήθελε κι άλλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags