Facebook Pixel ΑΕΚ – Μάρκο Λιβάγια: Μπάχαλο στην ΑΕΚ! Ντου Σιμόες στον Καρίμ - Συγκλονίζει η ΦΩΤΟ Λιβάγια από το Καραϊσκάκη!
| 2021-01-03 22:29:00

Μπάχαλο στην ΑΕΚ! Ντου Σιμόες στον Καρίμ - Συγκλονίζει η ΦΩΤΟ Λιβάγια από το Καραϊσκάκη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μπάχαλο στην ΑΕΚ! Ντου Σιμόες στον Καρίμ -  Συγκλονίζει η ΦΩΤΟ Λιβάγια από το Καραϊσκάκη!

ΑΕΚ – Μάρκο Λιβάγια: Με μία βαριά ήττα με 3-0 στο Γ. Καραϊσκάκης συνδυάστηκε η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η Ένωση παρουσίασε πολλά (αλλά και γνωστά) αμυντικά προβλήματα, δέχθηκε δύο αστεία γκολ, ενώ εμφάνισε και πολλά… εσωτερικά προβλήματα στο χορτάρι. Δεν είναι τυχαίο πως η κάμερα, λίγο πριν το ημίχρονο, έπιασε τους Σιμόες και Ανσαριφάρντ σε μία έντονη λογομαχία.

Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς αντικατέστησε τον Ιρανό με τον Νέλσον Ολιβέιρα, χρεώνοντάς του πως δεν έπαιζε με πάθος και δεν βοηθούσε καθόλου στην δημιουργία.

Από εκεί και πέρα, για ακόμα ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Λιβάγια έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και άσφαιρος. Ο Κροάτης φορ ήταν σε κάκιστη βραδιά, δημιούργησε μόλις μία καλή στιγμή όσο έπαιξε, την κάθετη μπαλιά στον Μάνταλο στη φάση που η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και γενικά κινήθηκε σε πολύ… ρηχά νερά.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η εικόνα του στον πάγκο, μετά την αλλαγή του, όπου καθόταν φανερά απογοητευμένος. Κάποιοι μάλιστα συνέδεσαν την ψυχολογία του, με τα σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία που κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Τράμπζονσπορ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ΑΕΚ! Έπαιξε με τον Ολυμπιακό και φεύγει ο... - Έξαλλος με τις εξελίξεις ο Μελισσανίδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags