Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τόσο παίρνει Πινακά ο Μαρινάκης - Τον έφαγε ο Χιμένεθ πριν το ματς - Φεύγει ο Μπόλονι, ρίχνει βόμβες!
| 2021-01-03 22:57:00

Τόσο παίρνει Πινακά ο Μαρινάκης - Τον έφαγε ο Χιμένεθ πριν το ματς -Φεύγει ο Μπόλονι, ρίχνει βόμβες!

Οι Μιχείες
Τόσο παίρνει Πινακά ο Μαρινάκης - Τον έφαγε ο Χιμένεθ πριν το ματς -Φεύγει ο Μπόλονι, ρίχνει βόμβες!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Απίθανο το γκολ που σημείωσε ο Πινακάς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Άδειασε με τρομερή άνεση τους Βαρέλα-Ίνγκασον, ξέφυγε του Βιεϊρίνια και πλάσαρε με τρομερή ποιότητα τον Πασχαλάκη. Το γκολ αυτό θα… εκτοξεύσει την αξία του, ενώ δικαιώνει και τον Αλέξη Κούγια. Ο νεαρός φορ βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, όμως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει ξεκαθαρίσει πως θα τον πουλήσει πολύ ακριβά. Ζητάει 3 με 2 εκατομμύρια για το εξωτερικό και σίγουρα πάνω από 1 εκατομμύριο για τους Πειραιώτες!



** Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο νέος blogger του Sportdog.gr Σπύρος Γρομητσάρης, που προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον Ραφίνια. Κόντρα λοιπόν σε όσα γράφονται, ανέφερε πως ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει συμβόλαιο με 1+1 και όχι κλειστό διετές. Όλα αυτά προφανώς αφορούν τα σενάρια που ακούγονται για την Μπενφίκα και σήμερα για πιθανή επιστροφή στην πατρίδα του.

Όπως αναφέρθηκε πάντως στον «αέρα» της εκπομπής, ο έμπειρος μπακ μιλώντας με συμπαίκτες του στου Ρένητη έλεγε πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν για Μπενφίκα, δεν ξέρουμε τι γίνεται με το σημερινό δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την Βραζιλία.  Το 1+1 αλλάζει πάντως πολλά για το καλοκαίρι, αν και ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα ανανέωσης

** Ήταν άραγε το αποψινό ματς του Μάρκο Λιβάγια το τελευταίο με την φανέλα της ΑΕΚ; Στην Τουρκία επιμένουν πως υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία με την Τράμπζονσπορ για τρία χρόνια.

Δύσκολο το μέλλον και για τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο έμεινε εκτός αποστολής. Βασικός ο Λόπες και για αναπληρωματικός προτιμήθηκε ο νεαρός Μιτάι!

** Στο Ντουμπάι βρέθηκαν και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, πρώην παράγοντες, αλλά τα ονόματά τους δεν κυκλοφόρησαν παρά τα σόλο που δημιουργήθηκε για τους Έλληνες που έκαναν… εξωτική πρωτοχρονιά. Εκτός του Πέτρου Κωστόπουλου, δίπλα του ήταν και ο Πέτρος Στάθης τον οποίο θυμούνται πολύ καλά οι φίλοι της ΑΕΚ. Είχε βοηθήσει καταλυτικά για να μπει η Ένωση στο άρθρο 44. Ήταν και ο… εκλεκτός της ENIC παλιότερα, ενώ και αυτός που παρέδωσε την ομάδα στον Ντέμη Νικολαΐδη. Τώρα έχει εξελιχθεί πάντως σε έναν πολύ δυνατό επιχειρηματία, μακριά από την ΑΕΚ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη Λάρισα - Εικόνα ντροπή - Σιγή από Γκαρσία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags