Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Tρελαμένος με Πέλκα ο Γκαρσία - "Έλληνας Βαλμπουενά"!
| 2021-01-05 11:30:00

Tρελαμένος με Πέλκα ο Γκαρσία - "Έλληνας Βαλμπουενά" - Μπάχαλο ο ΠΑΟ, νέες φοβερές αποκαλύψεις!

Οι Μιχείες
Tρελαμένος με Πέλκα ο Γκαρσία - "Έλληνας Βαλμπουενά" - Μπάχαλο ο ΠΑΟ, νέες φοβερές αποκαλύψεις!

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Δημήτρη Πέλκα αλλά τον έσπρωξε με μόλις 1,6 εκατ. ευρώ στη Φενέρ για να πάρει τον Αυστριακό Μουργκ στη θέση του και ήδη οι περισσότεροι το έχουν σκυλομετανιώσει.

Ειδικότερα ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πήρε τη θέση του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του Δικεφάλου, θα προτιμούσε να φέρει πίσω τον Πέλκα αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και έτσι θέλει τον Κροάτη Κροβίνοβιτς. 
 
Το βέβαιο πάντως είναι πως ο Πέλκας όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει πού μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη αλλά εκεί ξαναβρήκε τη θέση του και τις υψηλές πτήσεις που μας είχε συνηθίσει επί Λουτσέσκου στους "ασπρόμαυρους". Είναι βασικός κι αναντικατάστατος στη Φενέρ του Μπουλούτ κι αποθεώνεται στα οπαδικά φόρα. 

Όπως, για παράδειγμα, χθες μετά την εκτός έδρας 3άρα επί της Κασίμπασα, έχοντας βγάλει μια απίθανη ασίστ για το 0-2, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η FANATIK να κάνει θέμα με τίτλο τον χαμό που γινόταν στα σόσιαλ μίντια, με τους οπαδούς της Φενέρ να "βαπτίζουν" ομόφωνα τον Πέλκα... "ο νέος Βαλμπουενά"! Αυτά θα διαβάζουν στη Θεσσαλονίκη και θα τρελαίνονται αφού ουσιαστικά τσάμπα "έστειλαν" στη Φενέρ τον... Έλληνα Βαλμπουενά! Ας πρόσεχαν...



Κι από την Τουρκία ας μεταφερθούμε στην Κύπρο. Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ είναι μόλις 2 θέσεις και 4 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο κόσμος τα έχει βάλει με τον πρόεδρο Πετρίδη και στον σύλλογο με τον πρώην προπονητή τους Μαρίνο Ουζουνίδη, για την "καμμένη γη" που άφησε στην ομάδα. Βέβαια  μπορεί να κατηγορούν για πολλά τον Εβρίτη τεχνικό αλλά σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός για την κατρακύλα του "Θρύλου" της Κύπρου.

Στην Ανόρθωση πάντως... τρελάθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον Απόλλωνα Λεμεσού των Γιαννιώτα, Ντιγκινί και "καθάρισε" τον κάπτεν Σίλντενφελντ. Η Ανόρθωση που κέρδιζε 0-2 στο ημίχρονο έχασε τελικά 3-2 και ο "Τιμούρης" χθες τελείωσε τον Κροάτη πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού 6 μήνες νωρίτερα. Το συμβόλαιο του Σίλντενφελντ στην Ανόρθωση ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο, ο Κετσπάγια θεωρεί πως μανούριαζε επειδή δεν του έκαναν πρόταση ανανέωσης ενώ συγχρόνως πήγαν να πάρουν τον Ρισβάνη και κάπως έτσι μάλλον θα βγει το διαζύγιο...



Για τον επίλογο της στήλης άφησα τη... "μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε" του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές που λένε πως τρεις ξένοι συμπαίκτες τους δεν γουστάρουν τον Μπόλονι, παρότι είναι στο γκρουπ των βασικών. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Κυκλοφορεί ο αστικός μύθος πως την τελευταία ημέρα του χρόνου βιάστηκαν από τη διοίκηση να κάνουν έγγραφες προτάσεις στους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους τον Ιούνιο για να διασφαλιστούν τα τροφεία και σε κάποιους στάλθηκαν μέσω... WhatsApp!

Ειδικότερα όσον αφορά στον Ζαγαρίτη, ο Πολ Κουτσολιάκος δεν πρόκειται να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση προς τον Παναθηναϊκό αλλά θα περιμένει την... όχληση του Ντρεοσί. Βλέπετε στον ομογενή ατζέντη δεν άρεσε καθόλου που τον αγνόησαν επιδεικτικά από την "πράσινη" ΠΑΕ αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να τον ενημερώσουν για την προσφορά που έκαναν και ουσιαστικά τον παρέκαμψαν. Κάτι που δεν συνέβη με άλλους ατζέντηδες νεαρών "πράσινων".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags