Facebook Pixel ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: "Ρουκέτες" ΑΕΚτζή: "Έρχεται μπακάρα - Αραούχο αντί Ολιβέιρα"
| 2021-01-05 22:24:00

"Ρουκέτες" ΑΕΚτζή: "Έρχεται μπακάρα - Αυτός γυρίζει - Αραούχο αντί Ολιβέιρα - Αντίο Λιβάγια"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ρουκέτες" ΑΕΚτζή: "Έρχεται μπακάρα - Αυτός γυρίζει - Αραούχο αντί Ολιβέιρα - Αντίο Λιβάγια"!

ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Η ήττα και μία ακόμα κακή εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν βαθύνει την εσωστρέφεια στην ομάδα του Δικέφαλου. Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να ήρθε για να επιφέρει ένα ηλεκτροσόκ που θα βοηθήσει την Ένωση να κάνει μία επανεκκίνηση, ο Ισπανός όμως στερείται των απαραίτητων όπλων. Τα αρνητικά αποτελέσματα, δε, είναι ο κύριος παράγων που χαλά το κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

Σύμφωνα με τον Πάνο Λούπο απαιτούνται δυναμικές παρεμβάσεις για να αλλάξει το έργο. Ο Διευθυντής της «Ώρας» των Σπορ μίλησε στο Sportdog για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην ΑΕΚ και τι συμβαίνει με τις υποθέσεις που «καίνε». Διαβάστε όσα μας είπε:

-Ποια είναι τα δεδομένα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Θα αποκτηθούν δεξί μπακ-στόπερ;

"Η απόφαση για να αποκτηθεί δεξί μπακ, έχει ήδη παρθεί. Η ΑΕΚ σκέφτηκε μάλιστα να προχωρήσει για τον Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και θα κινηθεί η ομάδα για ένα δεξί μπακ, που θα την ανεβάσει επίπεδο και όχι για έναν ακόμα... Μπακάκη. Όσον αφορά στον στόπερ, όλοι βλέπουν ότι η ομάδα θέλει έναν αντι-Τσιγκρίνσκι, αλλά περισσότερο για λόγους εγωισμού, δεν έχει παρθεί ακόμα η οριστική απόφαση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η ΑΕΚ δεν θα ενισχυθεί στη θέση που βγάζει... μάτι ότι θέλει παίκτη με προσωπικότητα, για να συμμαζέψει αυτό το χάλι και να καθοδηγεί όλη την ομάδα, από τη στιγμή που το κουρασμένο και ταλαιπρωημένο κορμί του σπουδαίου Τσιγκρίνσκι, απλά δεν μπορεί άλλο".

-Με την υπόθεση Βράνιες τί γίνεται;

"Πάντα υπάρχει επικοινωνία με τον Βράνιες. Με τα καλά του και τα στραβά του, είναι ο κορυφαίος στόπερ που είχε η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Είναι απλά τα πράγματα. Αν μπορεί να φέρει καλύτερό του, μετά χαράς. Αν δεν μπορεί, ας ξαναφέρει τον Βράνιες. Ούτως ή άλλως, στην ΑΕΚ γυρνάμε συνεχώς στα ίδια πρόσωπα".

-Ποια είναι η εκτίμησή σου για τα ζητήματα με Ολιβέιρα και Λιβάγια;

"Ότι η ΑΕΚ τον Λιβάγια, θα έπρεπε να τον είχε ανανεώσει από το καλοκαίρι και θα βλέπαμε έναν Λιβάγια σαν τον περσινό. Ή θα τον είχε ικανοποιημένο να δίνει αυτά που ξέρει και που μπορεί ή θα τον πούλαγε. Και στις δύο περιπτώσεις, κερδισμένη θα έβγαινε. Ο Ολιβέιρα είναι άλλη περίπτωση. Η ΑΕΚ δεν πλήρωσε ομάδα για να τον αποκτήσει, ως ελεύθερο τον πήρε. Για μένα, θα έπρεπε να τον είχε πουλήσει στην Γουλβς και το έγραφα από τότε. Και θα έπρεπε να κρατούσε τον Αραούχο. Ανεξαρτήτως για τον ποιον εκ των δύο θεωρεί κάποιος καλύτερο παίκτη, ο μεν Αραούχο γούσταρε να παίζει στην ΑΕΚ και τα έδινε όλα και ο δε Ολιβέιρα νομίζει ότι είναι... ντίβα και μεγαλύτερο μέγεθος από την ομάδα. Συγκρίνεται το τι έχει προσφέρει ο Σέρχιο στην ΑΕΚ με τον Νέλσον; Δεν νομίζω. Τώρα, βρισκόμαστε στη φάση που θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα έχουν μέλλον και οι δύο στην ομάδα μετά το καλοκαίρι".

-Διαβάζουμε στην «ΩΡΑ», ότι Χιμένεθ και Κονέ προσπαθούν να αλλάξουν το κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν πρέπει να υπάρξουν εκκαθαρίσεις αφού φαίνεται ότι υπάρχουν πρόσωπα που το χαλούν;

"Εγώ δεν έχω εικόνα για παίκτες που χαλάνε το κλίμα. Αν ήξερα κάτι τέτοιο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το γράψω. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Εκκαθαρίσεις φυσικά και πρέπει να γίνουν, αλλά με γνώμονα το ποιοι παίκτες είναι μέτριοι και δεν κάνουν για την ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Αδιανόητη απόφαση - Θα τρελαθεί ο κόσμος - Μανόλο, τι κάνεις;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags