Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: "Ύπνο στον πάγκο ο Γκαρσία - Φάγατε Φερέιρα, χειρότεροι από Άρη – Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ"
| 2021-01-07 22:12:00

Ξέσπασμα: "Ύπνο στον πάγκο ο Γκαρσία - Φάγατε Φερέιρα, χειρότεροι από Άρη - Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ξέσπασμα: "Ύπνο στον πάγκο ο Γκαρσία - Φάγατε Φερέιρα, χειρότεροι από Άρη - Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: Η ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-2, λίγες ημέρες μετά τη γκέλα στο Βόλο και σε συνδυασμό με το -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έφεραν το… ξέσπασμα των οπαδών στα Social Media.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τα σχόλια στις επίσημες σελίδες του Δικεφάλου ήταν χιλιάδες, με τους περισσότερους να τα… χώνουν στον Πάμπλο Γκαρσία, να αποθεώνουν τον Αμπέλ Φερέιρα και να ασκούν κριτική τόσο στους παίκτες όσο και στον Ιβάν Σαββίδη που δεν παίρνει δραστικά μέτρα για να αλλάξει η κατάσταση!

Διαβάστε κάποια από τα σχόλια:

- Όσους προπονητές και τεχνικούς διευθυντές και να αλλάξετε χαΐρι δεν θα δούμε 3 χρόνια γίνανε πολύ κακές μεταγραφές και μάλιστα πολύ ακριβές με αποτέλεσμα να μιν έχεις ποιοτικό ροστερ στο σύνολο πλιν μερικών εξαιρέσεων και το FFP να σε απειλή με αποκλεισμό από την Ευρώπη πρόστιμο εκατομμυρίων και απαγόρευση μεταγραφών.

Υ. Γ. 1 Ιβάν καταρχήν, χρόνια πολλά με υγεία, κατά δεύτερον έχεις άτομα στο ΔΣ που έχουν ευθύνη για πολλά λάθη που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Υ. Γ. 2 δεν γίνεται να αγοράζεις συνέχεια από το ίδιο μαγαζί που σου πουλάει σκάρτο πράγμα και ακριβά συνέχεια. αναφέρομαι σε κουτσολιακο βρυζα που ότι παίχτη έχουν φέρει είναι κακής ή μέτριας ποιότητας και 100 φορές πάνω η αξία τους.

 

-Ευτυχώς έφυγε ο Αμπέλ που δεν είχε το "Dna του ΠΑΟΚ" (τι μαλακίες ακούγαμε και διαβάζαμε τόσο καιρό) και ανέλαβε ο Πάμπλο που νιώθει ΠΑΟΚ.. Ας βγει η γυναίκα του τώρα στο instagram να μας πει ότι αδικήθηκε τόσο καιρό που δεν έπαιρνε την ευκαιρία.

- Μπράβο αυτοί είστε μλκες. Φάγατε τον Φερέιρα που ο άνθρωπος έκανε καταπληκτική δουλειά. Άμυνα από ατσάλι επίθεση φωτιά. Αυτοί είστε, που δεν θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ. ΕΞΩ όλοι εσείς που θέλετε το κακό του ΠΑΟΚ. Πρώτα απ' όλα οι δημοσιογράφοι της πλάκας. Αστεία πράγματα

-Ρεσιτάλ προπονητικής από τον ύπνο στο πάγκο...από που να ξεκινήσεις...από το γεγονός ότι αφήνει με το έτσι θέλω τον Τζολη να βαρεσει το πέναλτι αντί να του τραβήξει το αυτί, στο ότι έχασε παιχνίδι που κέρδιζε στο 81...φυσικά όλα αυτά τα κάνει με την ανοχή της ανύπαρκτης διοίκησης που έχουμε φτάσει στο σημείο ο Χαρίσης να παίζει μόνος του όλο μας το κέντρο, να αναπολούμε τον Πέλκα μπας και δούμε καμία κάθετη στην επίθεση...για τον Πασχαλάκη τι άλλο να πούμε...μας έχει κάνει να μάθουμε όλο το ευαγγέλιο απ' έξω

 

- Κάθε αγωνιστική μας ξεφτιλιζετε όλο και περισσότερο..μια ομαδουλα της πλάκας εκτός τόπου και χρόνου.. παρατημένη από έναν μεγαλομέτοχο ο οποίος έχει να πατήσει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη εδώ και 1 χρόνο..χωρίς προπονητή.χωρις μεταγραφές. χωρις τίποτα..η ομάδα στο έλεος του Θεού να σε γλενταει η κάθε ομάδα όποτε θέλει..καταντησατε την ομάδα χειρότερη και από τον Αρουλη..Ντροπή σας..

 

-Παβλο καρσια βγες μπροστά και μετεδωσε στους παικτες το πνευμα μαχητη,μετέδωσε τη ντρελα όπως τότε που πουλησες ντρελα στο πειραια.Μάκη γκαγκατση τι θα γίνει με τις σφαγές κατα της ομάδος μας;Μας πολεμανε φοβούνται το δυνατο Παοκ.Φέρε το μπαμπα σου να βοηθήσει οπωσ βοηθούσε τότε που ηταν στο γαυρο. Παοκ σημαίνει δύναμη

 

-Επιλογή συστήματος ομάδας : ΚΑΚΗ

Επιλογή παικτών σε θέσεις (Πασχαλακης, Μηχαιλιδης Murg) : ΚΑΚΗ

Επιλογή εκτελεστή πέναλτι : ΚΑΚΗ

Τρόπος ανάπτυξης παιχνιδιού : ΚΑΚΟΣ

Αυτοματισμοί, Συνεργασίες έντος παιχνιδιού : ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ

Διαχείριση σκορ 1-0 : ΚΑΚΗ

Αντίδραση μετά την ισοφαριση : ΚΑΚΗ

Επιλογή αλλαγών : Μέτριες

Διαχείριση σκορ 1-2 : ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ

και φυσικά επίπεδο ΠΑΙΚΤΩΝ: ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

-Ακολουθούμε κατά πόδας την απαξίωση της ΑΕΚ με τα το πρωτάθλημα που δηθεν πηρε. Εμεις ομως το βλέπαμε ως ξεκίνημα προς τα πάνω Οχι για κατρακυλισμα προς τα κάτω. Είστε απίστευτα γελοίοι με όλο αυτό που βλέπουμε. Και γελοίοι και εμείς που κάνουμε υπομονή με τα χαλιά σας που βάζουμε πάνω απ'όλα τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως μόνο εμείς.

-ΜΗ ΣΚΑΤΕ συνοπαδοι μου. Μη χαλατε το κεφι σας. Οταν δεν περνας τον αρη, οταν σε καθε κατεβασια τρως γκολ κι ενω κανεις 50 φασεις βαζεις με το ζορι ΜΙΑ, και οταν δεν κερδιζεις βολο, ατρομητο (τρως και ανατροπη στην ανατροπη), αυτη την αεκ και ο βολος σου λεει "παμε για το διπλο στην τουμπα", σημαινει οτι ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ. Μη σκατε χωρις λογο. Ας σκασουν αυτοι που βγαζουν φραγκα.

 

-Θέλαμε να τα βάλει ο Ιβάν με το κατεστημένο και ψηφίσαμε Μαρινακη πρωθυπουργό... έχεις προπονητή δασκαλο και θέλεις τον Πάμπλο που δεν έχει καν δίπλωμα... ερασιτέχνης δηλαδή (αλλα έριξε μπουκέτο τον Ντιογκο)... ακόμα καλά είμαστε... τα χειρότερα έρχονται

 

-Ο Φερρειρα που σκιζει αυτην τη στιγμη στη Βραζιλια δε μας εκανε... επαιζε με 3 πισω γιατι εβλεπε στις προπονησεις αυτα που βλεπουμε εμεις τωρα. Κ ειχε αφησει στην ακρη βιερινια κ πασχαλακη. Ξαφνικα με το που γυρισε ο βιερινια βλεπουμε βασικο κ πασχαλακη. Κ φυσικα εναν γιαννουλη παιδικη χαρα. Παρολο το κακιστο ροστερ τα αποδυτηρια εχουν χαθει κ κανει μπαμ.

-Φέτος έχει γίνει ΠΑΟΚακι, οι φάπες των πετρινων χρονών επανήλθαν, είστε λίγοι όλοι από παιχτες μέχρι και στην διοίκηση. Τρίτη θέση φέτος ο στόχος μας τέλος

 

-όλοι το καλοκαίρι λέγατε βάλε μέσα τα παοκτσακια βρε...φερε το Πάμπλο βρε... πιστεύατε ότι ο αγκουστο θα γίνει μπουλντόγκ, ο καντουρι έγινε ξαφνικά παιχταράς και ο Γιαννούλης ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος της Κατερίνης.... βγες τώρα τέταρτος κ πες κ ευχαριστώ... κέρδισε τώρα ένα ματς το γαβρο κ πανηγύριστε σαν τα πρόβατα

 

-Τέρμα η στήριξη! Εγω ειμαι ΠΑΟΚ, αυτο δεν είναι ΠΑΟΚ! Η στήριξη προϋποθέτει και προσπάθεια, 5 εκατομμύρια αυτο το καλοκαίρι και 7 το προηγούμενο πήγαν στο κενό! Συνεργαζόμαστε με ενα Κουτσουλιακο και κάθε Κουτσουλιακο που μας φέρνουν τον καθε αμπαλο για να βγάζουν εκατομμύρια στην πλάτη μας. Ειδατε τι είπανε ορισμένοι για τα αποδυτήρια και την διοίκηση.. Φτάνει! Ποτε θα μας πείτε κύριοι τον λόγο φυγής των Ίβιτς, Λουτσεσκου, κλπ; Πως γίνεται ο αρουλης εστω και με δανεικά από το γαυρο να πετάει κι εμείς με δεκάδες εκατομμύρια να σερνόμαστε; Η ομάδα είναι Α-ΡΩ-ΣΤΗ σε όλους τους τομείς.

-Έπρεπε να γίνει και αυτό. Ψυχολογία μηδέν. Μια ποιότητα στην άμυνα είχαμε Με Φερειρα πάει κι αυτή. Κέντρο και μπροστά υπάρχει ανισότητα ποιότητας. Έσκασε και ο Ζιφκοβιτς ορίστε τα ζόρια. Το γυάλινο οικοδόμημα από εποχής Ρουμανου καταρρέει. Και δυστυχώς ο Παυλαρας δείχνει να μην είναι ο προπονητής που θα κάνει τη διαφορα

-Ντροπή ξεφτιλα τραγική η ομάδα μαύρο χάλι άξιοι της μοίρας τους τόσα λεφτά παίρνουν η άμυνα μας τραγική παιδική χαρά η κάθε ομάδα πλακα μας κάνει θέλει ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και μια δοιηκηση που μου δίνει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου με την ομάδα τι να πω δεν έχω λόγια


-Τα πράγματα είναι πολύ απλά και χρειάζεται απλή και ψύχραιμη λογική. Όταν συνέχεια δεν κάνουν οι παίκτες φταίει ο προπονητής . Όταν συνέχεια δεν κάνουν πο προπονητές φταίει ο τεχνικός διευθυντής. Όταν συνέχεια δεν κάνουν οι τεχνικοί διευθυντές φταίει ο ιδιοκτήτης. Απλά και όμορφα χωρίς βρισιές και κατάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟΚ μετά το... βατερλό στο Περιστέρι - Αυτός "τελείωσε" με εντολή Γκαρσία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags