Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με Καλτσίδη
| 2021-01-08 09:09:00

Δημοσίευμα-"ρουκέτα" στην ΑΕΚ - Συνάντηση Τίγρη με παρασκήνιο! Αλλάζει χέρια η ΠΑΕ;

Sportdog Team
Δημοσίευμα-"ρουκέτα" στην ΑΕΚ - Συνάντηση Τίγρη με παρασκήνιο! Αλλάζει χέρια η ΠΑΕ;

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με την πλευρά Καλτσίδη.

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα αρνητικό, λόγω της κακής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, ενώ το μήνυμα της Original 21 από την Αγιά Σοφιά ήταν ξεκάθαρο προς τον ηγέτη της ομάδας.

Οι μουρμούρες είναι πολλές από τον κόσμο και οι φημολογίες που αναπτύσσονται άλλες τόσες. Έτσι λοιπόν, στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής η SportDay επανέφερε μία ιστορία από τα παλιά που είχε συσχετιστεί με άλλον ένα εκπρόσωπο των Big4.

Συγκεκριμένα αναφέρεται, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον ανιψιό του Φιλάρετου Καλτσίδη, κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον της Ένωσης. Οι φήμες λένε, ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ στον ομογενή επιχειρηματία.

Τον Νοέμβριο του 2019 παρόμοι σενάριο πάντως ανέφερε, ότι είχαν έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την αγορά του 50% των μετοχών του συλλόγου. Τότε όμως η διοίκηση των κιτρινόμαυρωνδεν άφησε το δημοσίευμα αναπάντητο και έδωσε τέλος στις φήμες, με πηγές της ΠΑΕ να διαρρέουν ότι το εν λόγω ενδεχόμενο είναι εκτός πραγματικότητας, δίχως βέβαια να απορρίπτονται οι στενές σχέσεις της οικογένειας Μελισσανίδη με τον μεγιστάνα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, το όνομα του Ελληνορώσου είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags