Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Το ρεπορτ΄ζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog!
| 2021-01-08 15:00:00

"Απαράδεκτος, ντροπή σου, είσαι αχάριστος" - Έβαλε τα κλάματα ο Ουάρντα, του φίλησε τα πόδια!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Απαράδεκτος, ντροπή σου, είσαι αχάριστος" - Έβαλε τα κλάματα ο Ουάρντα, του φίλησε τα πόδια!

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Στο Περιστέρι, ομολογουμένως, χθες έγινε ένα από τα πλέον... ροκ ματς, που θα αφήσει το στίγμα του και θα μνημονεύεται στο τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ παρότι προηγήθηκε δις (0-1 και 1-2), έχασε πέναλτι και κέρδιζε μέχρι το 85' ,τελικά ηττήθηκε 3-2 από τον Ατρόμητο του Νταμίρ Κάναντι, με τον Αυστριακό που έψαχνε...απεγνωσμένα μια τέτοια επιτυχία για να "ξανασυσταθεί" ως ο ...παλιός Κάναντι, την ίδια ώρα που άρχιζε για πρώτη φορά η εκ των έσω αμφισβήτηση του άγγουρου Πάμπλο Γκαρσία στον "δικέφαλο"!! Όλα αυτά μαζί...

Φυσικά και δεν είναι αυτή καθαυτή η επική ανατροπή του Ατρόμητου που δίνει...ροκ χαρακτήρα στην αναμέτρηση αλλά διάφορα περιστατικά και...παιχνίδια της μοίρας που την πασπάλισαν! Μαζί με το κορυφαίο παρασκήνιο και πρωταγωνιστή (ποιόν άλλον) τον Άμρ Ουάρντα (ή "Χαμπίμπι" ή "Γύπα" ή "Φαραώ" ή "Ντιμπιντάει-ντιμπιντάει"), που αποκαλύπτει η στήλη. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1ον) Ο Ατρόμητος είναι στα σχοινιά, χάνει 0-1, η άμυνα του πελαγοδρομεί και φαντάζει θέμα χρόνου ο ΠΑΟΚ να ζευγαρώσει τα τέρμα του, χάνει στα μέσα του α' ημιχρόνου και τον κίπερ του Γιαννιώτη. Ο μοναδικός βασικός παίκτης που ο Κάναντι δεν έχει αλλάξει από το ξεκίνημα της σεζόν, εγκαταλείπει την αρένα... πονεμένος και μπαίνει στην θέση του ο 19χρονος Χρήστος Μανδάς. Ουσιαστικά χωρίς ζέσταμα και σε ένα τάιμινγκ που το γήπεδο έγερνε επικίνδυνα προς την εστία του Ατρόμητου...

2ον) Ο Μανδάς όμως, όντας έτοιμος από καιρό για να πάρει την πρώτη ευκαιρία που θα του έδινε ο Κάναντι κι αφού παίρνει την... ευχή του Αυστριακού κόουτς πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο, μετά κάνει ομολογουμένως το τέλειο παιχνίδι. Αποσσοβεί το 0-2 με απίστευτα ρεφλέξ στο α ημίχρονο και στην επανάληψη λέει άλλες 3 φορές όχι στην παραβίαση της εστίας του. Φυσιολογικά στο τέλος ακόμη και οι αντίπαλοι (Γκαλίνοβιτς, Ζίφκοβιτς)... υποκλίνονται ενώπιον του, δινοντας του συγχαρητήρια και ο Σπανός τον αποθεώνει στα αποδυτήρια αφού είχε κρατήσει με τις αποκρούσεις του μέσα στο παιχνίδι και κοντά στο σκορ την ομάδα πριν οι συμπαίκτες  του κτυπήσουν τον ΠΑΟΚ σαν κόμπρα στο τέλος!!

3ον) Ένας πρώην παίκτης του Ατρομήτου,ο Γιαννούλης, που με τον Κάναντι απογείωσε την καριέρα του, κάνει ένα τραγικό λάθος για την κλάση του για να ακολουθήσει η ΓΚΟΛΑΡΑ της ισοφάρισης από τον Μουνίθ. Ένας άλλος πρώην παίκτης του Ατρόμητου, ο Ουάρντα, ήταν αυτός που έβαλε μπροστά ξανά στο σκορ τον ΠΑΟΚ και το πανηγύρισε έξαλλα (φιλώντας το σήμα στην φανέλα του και προκαλώντας οργισμένη αντίδραση στους γηπεδούχους). Και ένας πρώην παίκτης του "δικεφάλου", ο Χαρίσης,  ισοφάρισε ξανά χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ του!!

4ον) Στην φάση του 3-2 ο επόπτης παρότι είχε καθαρό οπτικό πεδίο... προκλητικά και χωρίς καν να περιμένει την υπόδειξη του VAR, όπως όφειλε, σηκώνει το σημαιάκι του και υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ Νάτσο παρότι καλυπτόταν τουλάχιστον ένα μέτρο! Φυσικά το VAR αποκαθιστά το...έγκλημα (ήταν τόσο προφανές και εξώφθαλμο που δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά) αλλά στο μεταξύ έχει...προλάβει να αποβληθεί από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο ο Κάναντι για την έκρηξη του σε βάρος του επόπτη...

5ον) Μετά την λήξη και στην διαδρομή προς τα αποδυτήρια, ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου πλησιάζει τον Αμρ Ουάρντα για να του... ψάλλει λόγω του πανηγυρισμού του στο γκολ που σημείωσε.

" Ήσουν απαράδεκτος... Πρέπει να ντρέπεσαι... Εμείς σου φερθήκαμε σαν παιδί μας όταν στον ΠΑΟΚ δεν σε ήθελαν... Τα ξέχασες όλα.. Αχάριστε..." ήταν πανω, κάτω το νόημα απο τα σκληρά λόγια του Αγγελόπουλου προς τον Αιγύπτιο.

Και τότε συνέβη κάτι που ήταν το... viral του αγώνα. Ο Ουάρντα άρχισε να κλαίει σαν παιδί, να ζητάει συγνώμη, να ψελλίζει "έχεις δίκιο κύριε Γιάννης" και "είσαι ο Μπαμπάς μου" και να πέφτει στα πόδια του τεχνικού διευθυντή του Ατρομήτου για να του φιλήσει τα γόνατα ή τα παπούτσια!! Αρχικά όλοι τα έχασαν με την αντίδραση του Αιγύπτιου και στην συνέχεια τον...επανέφεραν!!

ΥΓ. Είναι δυνατόν σε αυτόν τον Ατρόμητο να μην ξεκινάνε ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί όπως ο Μουνίθ και ο Λάζαρος; Αυτοί οι δυο μαζί με τον Μανδά, οι τρεις αλλαγές, ουσιαστικά γύρισαν το ματς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάντε την απονομή από τώρα: Δείτε ποιον Έλληνα υπερπαίκτη παίρνει ο Μαρινάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags