Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Εγκλήματα" Γκαρσία, γίνεται... Καρέρα - Διώχνει δύο ο Μαρτίνς - Βόμβα Τίγρη μετά την Αγιά Σοφιά!
| 2021-01-08 17:46:00

"Εγκλήματα" Γκαρσία, γίνεται... Καρέρα - Διώχνει δύο ο Μαρτίνς - Βόμβα Τίγρη μετά την Αγιά Σοφιά!

Του Αδέσποτου
"Εγκλήματα" Γκαρσία, γίνεται... Καρέρα - Διώχνει δύο ο Μαρτίνς - Βόμβα Τίγρη μετά την Αγιά Σοφιά!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια τα λάθη του Πάμπλο Γκαρσία στο Περιστέρι και τι συμβαίνει με τους Καλτσίδη και Μελισσανίδη στην ΑΕΚ; Ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό  και η αποκάλυψη για Χριστοδουλόπουλο.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα παρακάτω:

**Πολλά τα λάθη του Πάμπλο Γκαρσία στο Περιστέρι και οι ευθύνες του για την ήττα από τον Ατρόμητο. Τα… στραβά μάλιστα ξεκίνησαν από νωρίς με το ματς ακόμα στο 0-0. Δεν ήταν σωστή η απόφαση του Ουρουγουανού να αφήσει τον Τζόλη να εκτελέσει το πέναλτι. Είχε ενθουσιασμό ο μικρός και ήθελε να σκοράρει, όμως την εκτέλεση έπρεπε να την αναλάβει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Επίσης, δεν επιτρέπεται να γίνεσαι… Μάσιμο Καρέρα και να κάνεις ροτέισον στο κέντρο της άμυνας. Δεν γίνεται αυτό σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και να αλλάξουν τα κεντρικά στόπερ από παιχνίδι σε παιχνίδι. Επίσης, αφού έβλεπε πως οι Μιχαηλίδης και Γιαννούλης έκαναν και ήταν σε κακή κατάσταση, ο αριστερός στόπερ και ο αριστερός μπακ, θα έπρεπε να έχει κάνει μία αλλαγή από το ημίχρονο.

Επιπλέον, δεν γίνεται να κάνει ο Πάμπλο ροτέισον την ίδια ώρα και στα χαφ και να αφήνει έξω τον Ελ Καντουρί και να βάζει τον Αουγκούστο και να τον… ανέχεται!

** Μεγάλο λάθος η αντίδραση του Γκαρσία στο 1-2! Βάζει γκολ ο Ουάρντα και πανηγυρίζει σαν να είσαι παίκτης! Αφού έβλεπε πως ο Ατρόμητος τον πιέζει, έπρεπε να κινηθεί άμεσα και να μη παρασυρθεί. Έπρεπε να ρίξει ένα τρίτο στόπερ, τον Κρέσπο για παράδειγμα. Να κάνει κάποια κίνηση για να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Τέλος, είναι φανερό, πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κορμό με ευθύνη πλέον και του Πάμπλο Γκαρσία. Δεν έχει μονιμοποιήσει μία ενδεκάδα!

** Το όνομα του Φιλάρετου Καλτσίδη επέστρεψε στο… προσκήνιο για την ΑΕΚ. Δεν είναι βέβαια κάποιος τυχαίος, αφού πρόκειται για ανώτερο όνομα στη Ρωσία από τον Ιβάν Σαββίδη. Υπήρχε λοιπόν σήμερα σχετικό ρεπορτάζ που επανάφερε το θέμα σχετικά με το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ, όμως πρόκειται για ένα παλιότερο σενάριο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον Μελισσανίδη, διαψεύδεται το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Σημειώνουν ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση των δύο πλευρών και η συνάντηση με τον ανιψιό του ήταν τυχαία και αφορούσε τη φιλική σχέση του Γιώργου Μελισσανίδη, γιου του Δημήτρη, με τον συγκεκριμένο. Μάλιστα, όπως διαρρέουν ο Τίγρης ήταν ιδιαιτέρως ενοχλημένος από τον τρόπο που ερμηνεύτηκε η συγκεκριμένη συνάντηση και επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση (η συνάντηση) με την ΑΕΚ.

** Πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται ενοχλημένος από τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών και από το πανό που σηκώθηκε εναντίον του μέσα στην Αγιά Σοφιά. Κι ορισμένοι εκτιμούν πως αν δεν υπήρχε το θέμα του γηπέδου, που αποτελεί όραμα ζωής για τον Τίγρη, ίσως να σκεφτόταν ακόμα και το ενδεχόμενο να απαντήσει ηχηρά. Ίσως με αποχώρηση; Πάντως αφού υπάρχει ακόμα το έργο του γηπέδου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση για κάτι τέτοιο. Μετά την ολοκλήρωσή του, τίποτα δεν αποκλείεται!

** Λοβέρα και Κάιπερς έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και όλα δείχνουν πως οδεύουν προς την έξοδο από τον Ολυμπιακό. Προχωράει λοιπόν ο δανεισμός τους στο Βέλγιο, σε Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγχης αντίστοιχα.

** Στην Κύπρο επιμένουν πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί πρώτο στόχο για την Ανόθρωση. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της εκπομπής, αυτή τη στιγμή ούτε ο παίκτης ούτε ο μάνατζέρ του έχουν δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα. Ίσως τις επόμενες ημέρες να προκύψει κάτι, αλλά ακόμα δεν έχει συζητήσει ούτε έχει δεχθεί κρούση!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟΚ μετά το... βατερλό στο Περιστέρι - Αυτός "τελείωσε" με εντολή Γκαρσία

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags