Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μάικλ Κρμέντσικ: Πρίγιοβιτς ο Κρμέντσικ - Τον έκραξαν οι ΠΑΟΚτσήδες - Τραγικός Βιεϊρίνια!
| 2021-01-10 18:01:00

Πρίγιοβιτς ο Κρμέντσικ - Τον έκραξαν οι ΠΑΟΚτσήδες - Τραγικός Βιεϊρίνια - Απίθανος Ουάρντα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πρίγιοβιτς ο Κρμέντσικ - Τον έκραξαν οι ΠΑΟΚτσήδες - Τραγικός Βιεϊρίνια - Απίθανος Ουάρντα

ΠΑΟΚ - Μάικλ Κρμέντσικ: Επιστροφή στις νίκες και στην ηρεμία για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και ζορίστηκε για ένα ημίχρονο, πήρε τελικά τη νίκη με 3-1 κόντρα στον αξιόμαχο Βόλο, που άνοιξε μάλιστα και το σκορ στην Τούμπα.

Προφανώς, παρότι έπαιξε μόλις 20 λεπτά, πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Μάικλ Κρμέντσικ, που μπήκε αλλαγή στο 68’ και κατάφερε να γράψει το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ. Ο Τσέχος έπαιξε… σκάρτα 25 λεπτά, όμως πρόλαβε κι έκανε την παρουσία του αισθητή. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο γκολ που πέτυχε, φεύγοντας μόνος του στην αντεπίθεση από το κέντρο.

Ο Κρμέντσικ αντικατέστησε τον Σφιντέρσκι και έδωσε νέα πνοή στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου. Ο υψηλόσωμος φορ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, έδειξε εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά (παραλίγο να πετύχει ένα φανταστικό γκολ με γυριστό εντός περιοχής!), ενώ συνολικά η παρουσία του παίρνει πολύ καλό βαθμό. Μάλιστα, παρότι βρίσκεται στην Ελλάδα μόλις λίγες ημέρες, δεν έδειξε να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα συνεργασίας με τους συμπαίκτες του. Μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και της ομάδας και έχοντας… πάρει το μήνυμα από τον Πάμπλο Γκαρσία ότι ψάχνει γκολ, τον δικαίωσε!

Από εκεί και πέρα, υπάρχει κάτι αρνητικό για τον Κρμέντσικ, το οποίο συζητήθηκε αρκετά τόσο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας όσο και στα social media. Στη φάση του γκολ ο Τσέχος, όχι μόνο κάνει ένα μετριότατο τελείωμα και είναι τυχερός που η μπάλα πάει στα δίχτυα, αλλά προφανώς κάνει και λάθος επιλογή. Αποφάσισε να τελειώσει την επίθεση μόνος του κι όχι να δώσει στον αμαρκάριστο Ζίφκοβιτς, που θα μπορούσε να κάνει εύκολα το 3-1. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν σέντερ φορ που ήρθε σε μία νέα ομάδα και ψάχνει το γκολ, ώστε να δικαιώσει όσους τον έφεραν.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, φυσικά ξεχώρισε ο Ελ Καντουρί που οργάνωσε τη μεσαία γραμμή, αλλά και ο Ίνγκασον που ήταν όμως και ο μοναδικός που είχε καλή εικόνα στην άμυνα. Ροντρίγκο, Κρέσπο και Περέιρα προβλημάτισαν πάρα πολύ, όπως και ο Βεϊρίνια που για δεύτερο σερί ματς ήταν αρνητικός. Ο Πορτογάλος δείχνει ακόμα βαρύς και εκτός ρυθμού, ενώ κινδύνεψε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Είναι σε… κακό φεγγάρι και για την ώρα, δεν βοηθάει καθόλου!

Αντίθετα, θετικά ήταν τα μηνύματα για τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην βρήκε χώρος και να μην πάρει πολλές πρωτοβουλίες, όμως στην επανάληψη βελτιώθηκε και ανέβασε τον ΠΑΟΚ. Ήταν μέσα στις φάσεις, έψαξε τρόπους για να βοηθήσει και σίγουρα εάν συνεχίσει έτσι, θα κερδίσει μία θέση στις αρχικές επιλογές του Γκαρσία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αποκάλυψη: Αυτή ήταν η συμφωνία Σαββίδη και Μπέου πριν τη σέντρα στην Τούμπα - Θα γίνει χαμός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags