Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καταλάβατε τι πέτυχε ο Μπόλονι; - Α ρε Πογιάτος άμπαλε...
| 2021-01-10 22:36:00

Καταλάβατε τι πέτυχε ο Μπόλονι; - Α ρε Πογιάτος άμπαλε... - Οι 2 "τελειωμένοι" και οι 3 ξεχασμένοι!

του Νίκου Στεργίου
Καταλάβατε τι πέτυχε ο Μπόλονι; - Α ρε Πογιάτος άμπαλε... - Οι 2 "τελειωμένοι" και οι 3 ξεχασμένοι!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ακόμα μια νίκη, κόντρα στην ΑΕΛ, αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει την αγωνιστική του άνοδο. Δεν είναι και λίγο άλλωστε για το Τριφύλλι να παίζει χωρίς τους Μαουρίσιο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Ζαγαρίτη και Μακέντα, αλλά παρ' όλα αυτά να βρίσκει τον τρόπο να επιβιώσει.

Ακόμα κι αν δεν έθελξε με την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός, καταλαβαίνει κανείς πως τα αποτελέσματα είναι το παν εάν θέλει να κυνηγήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Και πρέπει να τονιστεί ότι με μεγάλες απουσίες πήρε 7 βαθμούς σε ματς με Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΛ δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Τα εύσημα πιστώνονται φυσικά σε μεγάλο βαθμό στον Λάζλο Μπόλονι, που με τα... ψέματα παρουσιάζει μια τακτικά πειθαρχημένη και σκληροτράχηλη ομάδα χωρίς μεταγραφική ενίσχυση. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που επί Πογιάτος θύμιζαν... διαλυμένη συγκέντρωση παίζουν και με αυτούς έχουν ανεβεί αγωνιστικά οι Πράσινοι.



Από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, εκτός της απαραίτητης νίκης άσχετα αν ήρθε με μπόλικη σκοπιμότητα στο παιχνίδι του, το Τριφύλλι μπορεί να κρατήσει το γεγονός ότι ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές. Ας ξεκινήσουμε από τους Μολό και Χουάνκαρ, οι οποίοι μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν "τελειωμένοι". Ο πρώτος έβαλε επιτέλους το "εγώ" του κάτω από την ομάδα, πράγμα που φαίνεται από το γεγονός ότι τα δίνει όλα ακόμα και σε θέση δεξιού μπακ, προσπαθώντας να μάθει το νέο του ρόλο για να κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ. Όσο για τον δεύτερο, είναι "αναγεννημένος" σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Με τις επιστροφές των Ζαγαρίτη και Χατζηθεοδωρίδη, ο Μπόλονι θα βρεθεί ξαφνικά με τρία αξιόπιστα αριστερά μπακ στη διάθεσή του.

Ας μην αμελήσουμε και τους... ξεχασμένους Καμπετσή, Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη. Η είσοδός τους στο παιχνίδι αποδείχθηκε καθοριστική, σε ένα διάστημα που οι Πράσινοι ασφυκτιούσαν από την πίεση της ΑΕΛ. Η φρεσκάδα και οι εμπνεύσεις τους άλλαξαν εντελώς το ματς, με το δεύτερο γκολ να επιτυγχάνονται από συνεργασία του Καμπετσή με τον Εμμανουηλίδη. Τρεις Έλληνες παίκτες, που μαζί με τους Ιωαννίδη και Αθανασακόπουλο, φωνάζουν στον Μπόλονι ότι αξίζουν ευκαιρίες. Και ο Ρουμάνος θα τις δώσει, αφού αρέσκεται στο να δουλεύει με νέα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαμ Ντρεοσί! Φέρνει καρυδάτο χαφ - "Τρέμει" ο Κουρμπέλης - Επιτέλους τα σκάει ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags