Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα από Σβαμπ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Τί πρέπει να κάνουν στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-01-10 23:42:00

Μήνυμα από Σβαμπ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Τί πρέπει να κάνουν στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα από Σβαμπ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Τί πρέπει να κάνουν στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ: Με την εύστοχη εκτέλεση του Στέφαν Σβαμπ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τον Βόλο και πήρε στη συνέχεια τη νίκη.

Με δηλώσεις του στο PAOK tv ο Αυστριακός έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε, ότι η ομάδα δεν πρέπει να κοιτά τη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το πώς βίωσε μια δύσκολη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ: «Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δεν ήταν καλό με έναν βαθμό κόντρα σε Λάρισα και Ατρόμητο. Αξίζαμε περισσότερα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση, να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Μετά ήρθε το σημερινό παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ήταν σκληρό. Ισοφαρίσαμε με το πέναλτι και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Νομίζω όμως πως και κόντρα στη Λάρισα και τον Ατρόμητο δεν παίξαμε άσχημα και αξίζαμε περισσότερα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί, δεν βάλαμε τα γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε, αντίθετα με σήμερα που παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος αλλά πετύχαμε γκολ στα σωστά χρονικά σημεία».

Για το αν ήταν πιο «βαριά» η μπάλα όταν πήγε να εκτελέσει το πέναλτι: «Είναι δύσκολο όταν πας να χτυπήσεις ένα πέναλτι όταν είσαι πίσω στο σκορ ή στην ισοπαλία όπως στον Ατρόμητο. Υπάρχει πίεση. Ποτέ δεν είναι εύκολο να χτυπάς ένα πέναλτι. Όλοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Βλέπετε ότι σε όλο τον κόσμο ότι δεν γίνονται γκολ όλα τα πέναλτι. Σήμερα όντως η μπάλα ήταν πολύ βαριά. Νομίζω ότι τα πήγα καλά, ο τερματοφύλακας πήγε από την άλλη πλευρά. Ήταν πολύ σημαντικό που μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι με το πέναλτι».

Για το αν υπάρχει πίεση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Δεν πρέπει να βλέπουμε συνεχώς την βαθμολογία. Όλοι ξέρουμε την απόσταση μεταξύ μας, αλλά είναι ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να τους φτάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%, να δώσουμε τα πάντα. Παίζουμε στην Τούμπα, είμαστε αήττητοι εδώ. Μετά το σημερινό παιχνίδι έχουμε λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση και μπορούμε να τους κερδίσουμε, αν όλοι δώσουμε το 100% στο παιχνίδι».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags