Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μέσα ο Γιαννούλης, εκτός ο Αουγκούστο!
| 2021-01-12 18:29:00

Εκπλήξεις στην αποστολή του ΠΑΟΚ - Μέσα ο Γιαννούλης - "Έκοψε" μεγάλα ονόματα ο Γκαρσία!

Sportdog Team
Εκπλήξεις στην αποστολή του ΠΑΟΚ - Μέσα ο Γιαννούλης - "Έκοψε" μεγάλα ονόματα ο Γκαρσία!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Γιαννούλης συμπεριελέφθη στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να παίκτη. Πέραν του Βραζιλιάνου χαφ, ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε επίσης εκτός αποστολής τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Ντιέγκο Μπίσισβαρ, Αντόνιο Τσόλακ και Άντερσον Εσίτι!

Όπως σημειώνει ο ΠΑΟΚ: Είναι η ώρα του ντέρμπι. Είναι η ώρα που τα λόγια, ως περιτύλιγμα, έχουν μικρή σημασία. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σ’ ένα καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αγώνα.

Η προπόνηση της Τρίτης (12.01) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το επικείμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:

Πασχαλάκης , Z. Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Γιαννούλης, Περέιρα , Λύρατζης , Τσιγγάρας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags