Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Κάηκε" ο Μαρτίνς στην Τούμπα - Απόφαση-φωτιά για Φορτούνη - Κλείνει τον παικταρά ο Μαρινάκης!
| 2021-01-12 19:50:00

"Κάηκε" ο Μαρτίνς στην Τούμπα - Απόφαση-φωτιά για Φορτούνη - Κλείνει τον παικταρά ο Μαρινάκης!

Του Αδέσποτου
"Κάηκε" ο Μαρτίνς στην Τούμπα - Απόφαση-φωτιά για Φορτούνη - Κλείνει τον παικταρά ο Μαρινάκης!

Aπολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι ετοιμάζουν για το ντέρμπι Μαρτίνς και Γκαρσία, ποιο το… μάθημα του Πορτογάλου από την Τούμπα και ποια η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακό;

Διαβάστε τα θέματα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ:

** Φορτούνης ή Βαλμπουενά; Κρμέντσικ ή Σφιντέρσκι; Αυτά είναι τα δύο μεγάλα διλήμματα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Πέδρο Μαρτίνς και Πάμπλο Γκαρσία αντίστοιχα, ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης.

** Ο Μαρτίνς πάντως έχει… καεί και ξέρει πια καλά τι εστί Τούμπα. Στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα είχε πάει με λάθος προσέγγιση, λάθος ενδεκάδα και έχασε εύκολα το ματς με 3-1 και το πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να είχε δεχθεί μάλιστα τότε και πολλά γκολ. Τώρα ο Πορτογάλος ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα και δεν πρόκειται να την πατήσει. Γι’ αυτό και δήλωσε πως πάει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός όπως πέρυσι.

** Ο Κούγιας θα ήθελε να πουλήσει τον Πινακά στο εξωτερικό, όμως αργά ή γρήγορα θα κλείσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Πάντως, ισχύει ότι ο νεαρός φορ ξετρέλανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την Κυριακή στη Λεωφόρο!

** Στην αποστολή της Μίλαν βρίσκεται ο Νικόλας Μιχελής για το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Τορίνο! Ούτε 19 χρονών δεν είναι ο πρώην στόπερ του Αστέρα Τρίπολης και έχει κάνει ήδη μεγάλη πρόοδο στην καριέρα του, βρισκόμενος και δύο χρονιά στους «ροσονέρι». Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και προσεχώς θα τον δούμε και σε ματς του ιταλικού πρωταθλήματος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Νικολακόπουλου: Ποιον Πινακά; Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Δεν έχει γραφτεί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags