Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Βόμβα: Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης - Έλληνας του εξωτερικού πάει Ολυμπιακό; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-01-13 23:07:00

Βόμβα: Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης - Έλληνας του εξωτερικού πάει Ολυμπιακό; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Ευάγγελου Μίχου
Βόμβα: Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης - Έλληνας του εξωτερικού πάει Ολυμπιακό; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Το βράδυ της Τετάρτης, μετά το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το sportdog.gr έκανε πρεμιέρα με το live σχολιασμό σε βίντεο μετά τα παιχνίδια στη σελίδα μας faceboοk!

«Ποδαρικό» έκανε ο Ευάγγελος Μίχος, ο οποίος ανάλυσε το παιχνίδι και προχώρησε σε δύο μεγάλες αποκαλύψεις, μία για κάθε ομάδα. Η πρώτη αφορούσε τον Δημήτρη Γιαννούλη, που είναι πολύ πιθανό να έπαιξε για τελευταία φορά με την φανέλα του Δικεφάλου καθώς οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ κοντά στην πώλησή του και ήδη ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Η δεύτερη είχε σχέση με τους Πειραιώτες και την επίσκεψη πατέρα Έλληνα παίκτη που βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά δεν παίζει, στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Όσον αφορά το ντέρμπι, ο Ευάγγελος Μίχος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός, ωστόσο παραδέχθηκε πως αν και χειρότερος, κατάφερε να βγει κερδισμένος, ενώ αναρωτήθηκε για τον ΠΑΟΚ, πως αφού δεν κέρδισε τώρα, πότε θα το κάνει.

Πρόσθεσε όμως ότι ο Δικέφαλος ήταν διαβασμένος και ότι όλοι οι παίκτες του έπαιξαν στα… κόκκινα, γεγονός που απέδωσε στον Πάμπλο Γκαρσία, που σε αυτό το παιχνίδι… κέρδισε τη μονομαχία από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε το βίντεο (Η αποκάλυψη για Ολυμπιακό στο 36ο λεπτό και του Γιαννούλη στο 40.50'')

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Γκαρσία! Αυτούς τελειώνει μετά τον Ολυμπιακό - Δύο βασικοί και μεγάλο συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags