Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε εγχείρηση καρδιάς και έμεινε 11 μήνες εκτός! Η ιστορία ενός περιζήτητου δανεικού
| 2021-01-16 04:33:00

Έκανε εγχείρηση καρδιάς και έμεινε 11 μήνες εκτός! Η ιστορία ενός περιζήτητου δανεικού

Sportdog Team
Έκανε εγχείρηση καρδιάς και έμεινε 11 μήνες εκτός! Η ιστορία ενός περιζήτητου δανεικού

Μπορεί η σεζόν για την West Brom να μην εξελίσσεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο, με τα «σύννεφα» του υποβιβασμού να πυκνώνουν συνεχώς πάνω από το Hawthorns, ωστόσο στο δυναμικό της ομάδας υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τους οπαδούς των «Baggies» να παραμένουν αισιόδοξοι. Ο λόγος για τον 20χρονο μέσο Conor Gallagher, ο οποίος, ως δανεικός από την Chelsea, πραγματοποιεί σπουδάιες εμφανίσεις, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων της Premier League από νωρίς πάνω του.

Ο Conor Gallagher γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2000 στην πόλη του Έπσομ η οποία ανήκει στην κομητεία του Σάρεϊ. Το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου υπήρχε άφθονο στην οικογένεια του, με τους τρείς μεγαλύτερους αδερφούς του να ασχολούνται σε ερασιτεχνικό επίπεδό με το άθλημα και τον «βενιαμίν» της αναπόφευκτα να… κολλάει! Πρώτη του ομάδα ήταν η Epsom Eagles στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τα οχτώ του χρόνια, προτού μεταγραφεί στην αγαπημένη ομάδα της οικογένειας, την Chelsea, η οποία είχε πρόσφατα κατακτήσει τις δύο πρώτες της Premier League.

Tα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα

Ο ίδιος δεν χρειάστηκε να φύγει μακριά από την οικογένεια του για να κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό ονειρό του, μιας και το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, το Cobham, απείχε μόλις δέκα λεπτά από το σπίτι του. Για έντεκα χρόνια ο Gallagher αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των ακαδημιών των «Blues», οι οποίες την περασμένη δεκατετία (2010s) διακρίθηκαν σε εθνικό και ευρωπαικό επίπεδο. Το καλοκαίρι του 2018 ο ξανθομάλλης μέσος θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την Chelsea, ωστόσο η σεζόν (2018/19) δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για τον ίδιο, καθώς υποβλήθηκε σε μια έκτακτη καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία τον κράτησε εκτός γηπέδων για δύο μήνες!

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags