Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατακάρες ΠΑΟΚτσή: "Απίστευτο με Ουάρντα - Ακραίες δηλώσεις Γκαρσία - Ιβάν, εκεί πάρε παίκτη"!
| 2021-01-16 10:00:00

Ατακάρες ΠΑΟΚτσή: "Απίστευτο με Ουάρντα - Ακραίες δηλώσεις Γκαρσία - Ιβάν, εκεί πάρε παίκτη"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες ΠΑΟΚτσή: "Απίστευτο με Ουάρντα - Ακραίες δηλώσεις Γκαρσία - Ιβάν, εκεί πάρε παίκτη"!

ΠΑΟΚ: Την άποψη, ότι ο Πασχαλάκης έχει κοστίσει πολλούς βαθμούς στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Καραγιάννης.

Ο αρχισυντάκτης του Metrosport.gr μίλησε στο Sportdog για την εμφάνιση των Θεσσαλονικιών απέναντι στον Ολυμπιακό, κατέγραψε τι άρεσε στους ασπρόμαυρους και τι όχι, ενώ ανέλυσε τις δηλώσεις Γκαρσία.

Όπως τόνισε οι τοποθετήσεις του Ουρουγουανού δεν μειώνουν τους Πειραιώτες, αλλά δείχνουν τα λάθη του ΠΑΟΚ. Παράλληλα σχολίασε την αποχώρηση Αμανατίδη με ατάκες για τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πως σου φάνηκε ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό;

«Κάποια πράγματα μου άρεσαν και κάποια όχι. Ο τρόπος που πίεζε ο ΠΑΟΚ με ικανοποίησε. Θεωρώ, ότι πίεσε ψηλά, όχι μόνο, γιατί θεωρούσε, ότι ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος και θα του δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε αυτό το κομμάτι. Δεν είχε το αμυντικό χαφ. Ο Αουγκούστο ήταν τραυματίας και ο Τσιγγάρας δεν μπορούσε να παίξει σε τέτοιο ντέρμπι. Οπότε επέλεξε να παίξει τον αντίπαλο ψηλά παρά να του επιτρέψει να τρέξει την μπάλα σε έναν χώρο που δεδομένα είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός. Μου άρεσε η απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Κρμέντσινκ δεν έκανε τη διαφορά, αλλά κρατούσε τα στόπερ του Ολυμπιακού ψηλά δίνοντας τις μάχες του. Στο δεύτερο μέρος κατάφερε και κράτησε μπάλες. Καλύτερος όλων ήταν ο Ουάρντα. Το παράδοξο είναι, ότι δείχνει και τρομερή σοβαρότητα στο παιχνίδι του, χωρίς να κάνει εξεζητημένες κινήσεις. Θυμάμαι, ότι στις προηγούμενες εμφανίσεις του στα λεπτά που έπαιρνε, το παιδί προσπαθούσε να “δείξει” κάνοντας μερικές κινήσεις παραπάνω και κουβαλώντας τη μπάλα παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Τώρα έκανε πολύ μετρημένο παιχνίδι. Πέραν της συμμετοχής στο γκολ, είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή στο κομμάτι το δημιουργικό. Είχε την πιο σημαντική απ' όλους. Καλός ήταν και ο Ίνγκασον, αλλά στο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ έχει ευθύνη».

Ο Πασχαλάκης δέχεται άλλο ένα γκολ από αψυχολόγητη ενέργεια! Πως πρέπει να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ αυτό το θέμα;

«Ο Πασχαλάκης είναι μία από τις λάθος επιλογές του Γκαρσία. Του έδειξε τυφλή εμπιστοσύνη από τη στιγμή που ανέλαβε, χωρίς να έχει αποδείξει, ότι είναι καλύτερος του Ζίβκοβιτς. Το σημαντικότερο είναι, ότι με τις εμφανίσεις του δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον Γκαρσία παρά από αυτά που θα έλυνε. Στα τελευταία παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αποτέλεσμα ο Πασχαλάκης φέρνει ευθύνη στα πιο σημαντικά γκολ. Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός έχει κάνει 3 φάσεις. Η μία είναι δημιουργία του Ολυμπιακού. Αναφέρομαι στο δοκάρι του Εμβιλά. Οι άλλες δύο τις δημιουργεί ο ίδιος ο Πασχαλάκης. Είναι το φάουλ που έκανε, όταν βγήκε χωρίς λόγο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αντιδρά λανθασμένα. Η άλλη φάση είναι φυσικά το γκολ. Είναι μία έξοδος που έχει κάνει πολλές φορές. Θα σεβόμουν περισσότερο έναν τερματοφύλακα που δεν θα έκανε καν έξοδο, γιατί υπήρχε και μία περίπτωση να έβρισκε τη μπάλα στην κεφαλιά του Μπα. Αλλά σε αυτό που έκανε ο Πασχαλάκης δεν υπάρχει καμία λογική. Αφήνει την εστία του ανοιχτή. Έχει κοστίσει πολλούς πόντους. Θεωρώ, ότι ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφικές αναζητήσεις που έχει, θα πρέπει να προετοιμαστεί από τώρα, για να αλλάξει τον τερματοφύλακά του το καλοκαίρι. Πρέπει να βρει έναν άσσο που να του προσφέρει σιγουριά και ψυχραιμία στο πως θα αμύνεται η ομάδα. Όταν πάει η μπάλα εκεί, βλέπετε, ότι ο Πασχαλάκης αντιδρά με υπερβολή».

Πώς σχολιάζεις τις δηλώσεις Γκαρσία μετά το ματς, ότι δεν αξίζει την πρωτιά ο Ολυμπιακός; Σημειωτέον, ότι ο τελευταίος δεν κατάφερε να χάσει ούτε στην Τούμπα όπου έκανε κακό παιχνίδι...

«Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Δεν είναι όμως καλύτερος από πέρσι. Η λογική του Γκαρσία στις δηλώσεις είναι, ότι δεν θα είχε κριθεί το πρωτάθλημα. Μόνο τις τελευταίες απώλειες να μην είχε ο ΠΑΟΚ, θα ήταν στους 3-4 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Δεν μειώνει απαραίτητα τον Ολυμπιακό όσο το να υπερτονίσει τα μεγάλα που έκανε ο ΠΑΟΚ και στην εποχή Φερέιρα αλλά και στη δική του. Γιατί μόνο στους τελευταίους αγώνες, ο ΠΑΟΚ έχει χάσει 7 βαθμούς. Θέλει να δείξει, ότι η ομάδα του έχει περισσότερες ικανότητες. Δεν ξέρω αν το κάνει σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τους παίκτες του ψυχολογικά για τη συνέχεια. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Γκαρσία. Πάντα ήταν ακραίος στις δηλώσεις του. Είναι πολύ συναισθηματικός τύπος. Και δεν νομίζω, ότι υπολογίζει το κόστος των όποιων δηλώσεων. Και στα προηγούμενα παιχνίδια έχει κάνει αντίστοιχης δυναμικής δηλώσεις. Συζητήθηκε η δήλωση ότι “αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα θα φύγω μόνος μου, δεν θα περιμένω να με διώξουν”. Συζητήθηκε η δήλωση που αφορούσε “ότι εμείς δεν παίζουμε φιλικά”. Δεν νομίζω, ότι σκέφτεται πολύ διπλωματικά».

Οι δηλώσεις Αμανατίδη περί έλλειψης επικοινωνίας με τον Γκαρσία πως ερμηνεύονται;

«Εγώ δεν το θεωρώ περίεργο ούτε απαραίτητα κακό. Ο Αμανατίδης ήρθε σαν μία προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Φερέιρα το καλοκαίρι με έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ήταν προπονητής στο επιθετικό κομμάτι. Βοηθούσε να λειτουργήσει κάπως καλύτερα η ομάδα. Τότε δεν είχε φέρει άρνηση ο Πορτογάλος, γιατί δεν είχε τεχνικό τιμ δικό του. Και με τον πρώην προπονητή δεν κατάφερε να δουλέψει καλά, γιατί την έβλεπαν αρνητικά αυτήν την προσθήκη. Θεωρώ, ότι με την αλλαγή προπονητή, η νέα τάξη πραγμάτων δουλεύει με τους δικούς της ανθρώπους. Παρά τα ωραία λόγια που μπορεί να ειπωθούν στην αρχή, ο κάθε τεχνικός συνεργάζεται με το δικό του τιμ. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Αμανατίδη. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά είναι και μία αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δάκρυσε η Τούμπα με Γιαννούλη - Απίστευτο τι έκανε σήμερα - Τεράστιος - Δείτε ΦΩΤΟ την ώρα που...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags