Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πρόβλημα ο Ολυμπιακός - Τεράστιο ρίσκο Μαρτίνς - Είδατε τι έκανε ο Σα; - Τραγικός Ρέαμπτσιουκ!
| 2021-01-17 18:04:00

Πρόβλημα ο Ολυμπιακός - Τεράστιο ρίσκο Μαρτίνς - Είδατε τι έκανε ο Σα; - Τραγικός Ρέαμπτσιουκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρόβλημα ο Ολυμπιακός - Τεράστιο ρίσκο Μαρτίνς - Είδατε τι έκανε ο Σα; - Τραγικός Ρέαμπτσιουκ!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου, τα βρήκε ζόρικα όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο κόντρα στον ΠΑΣ και γλίτωσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από μία γκέλα που θα έβαζε… φωτιά στο πρωτάθλημα!

Οι Πειραιώτες νίκησαν λοιπόν 1-0 με γκολ του Χασάν στο 93’, ωστόσο εδώ και έναν μήνα… φωνάζουν πως δεν είναι καλά και δεν δείχνουν καμία βελτίωση. Το αντίθετο μάλιστα, από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι και χειρότεροι. Το πρώτο «καμπανάκι» ήταν στο Αγρίνιο όπου νίκησαν δύσκολα τον Παναιτωλικό, μετά ήρθε η απογοητευτική εικόνα και το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και το μεσημέρι της Κυριακής το πολύ τυχερό 1-0 με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι «Ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων, καθώς δεν κινδύνεψαν να πετάξουν δύο πολύτιμους επειδή δεν έμπαινε η μπάλα μέσα, αλλά επειδή δεν ήταν καλοί, δεν πατούσαν περιοχή και απειλούσαν ελάχιστα. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν σκόραραν με το πέναλτι στο πρώτο μέρος και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται σε… κακό φεγγάρι, τα πράγματα είναι δύσκολα. Και ο Πέδρο Μαρτίνς για την ώρα δεν βρίσκει λύσεις από τον πάγκο, για αυτό και παίρνει και αυτός βαθμό κάτω από τη βάση, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες και στη Θεσσαλονίκη. Ο κόουτς είναι ντεφορμέ και σίγουρα θα πρέπει να πει ένα «ευχαριστώ» στον Χασάν!

Γιατί η επιλογή του να επιμένει στον Αιγύπτιο, μπορεί να τον δικαιώνει από το γκολ που πέτυχε, όμως σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιώνει από τη συνολική εικόνα του ματς, αλλά και συγκεκριμένα του παίκτη για όσο έπαιξε. Είναι φανερό πως παραμένει πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, χωρίς ενέργει και τρεξίματα και δεν είναι τυχαίο πως όσο έπαιξε, βοήθησε ελάχιστα. Βέβαια, βρήκε το γκολ και όλα θα… ξεχαστούν, όμως με τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει τεράστιο ρίσκο για τον Μαρτίνς που αποφάσισε να μην πάρει επιθετικό, να στηρίξει τον Χασάν και την ίδια ώρα να αφήνει για τρίτο σερί ματς εκτός 20αδας τον Σουντανί και να δίνει το «οκ» για να φύγει ο Κάιπερς!

Από εκεί και πέρα και πριν φτάσει στο γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους στο Γ. Καραϊσκάκης (ο Σα έφυγε από την εστία του για να πάει στην απέναντι πλευρά και αυτό είναι το… μυστικό για τους πρωταθλητές. Το καλό κλίμα και η ενωμένη ομάδα!), ο Ολυμπιακός εμφάνισε τα γνωστά πλέον, αλλά πολύ μεγάλα προβλήματά του, κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να δώσει λύσεις ούτε ο Κώστσας Φορτούνης που μπήκε στο ημίχρονο και οι Πειραιώτες… κόλλησαν.

Υπάρχει τεράστιο ζήτημα με τους παίκτες που παίζουν στα άκρα, δεν απειλούν καθόλου και δεν μπορούν να φτιάξουν φάση στο ένας με έναν. Έτσι λοιπόν, η ομάδα του Μαρτίνς έχει χάσει το μεγάλο της όπλο σε σχέση με πέρυσι, που ήταν η δημιουργία από τα πλάγια και περιορίζεται στις… εμπνεύσεις των Βαλμπουενά – Φορτούνη και στα στημένα τους. Βέβαια, η εκτέλεση του φάουλ στο 93’ είναι… μισό γκολ από τον Έλληνα άσο!

ΥΓ. Ξανά 90λεπτο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Σταθερός αμυντικά, δεν έκανε το… παραπάνω επιθετικά. Εκεί που τρελάθηκαν όλοι βέβαια ήταν στο 86ο λεπτό, όταν με το ματς να «καίει» επιχείρησε ένα τρελό σουτ από τα 45 μέτρα! Έτρεξε να ζητήσει συγνώμη, φανταστείτε να έμενε το 0-0…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Βρήκε... νέον Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - Τρομερή χρονιά - Έρχεται για βασικός στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags