Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Εμμονή με Ματιέ - Τα διαλύει όλα ο Κούγιας - Αυτόν φέρνει ο Μπόλονι - Έκλεισε αντι-Γιαννούλη!
| 2021-01-17 22:18:00

Εμμονή με Ματιέ - Τα διαλύει όλα ο Κούγιας - Αυτόν φέρνει ο Μπόλονι - Έκλεισε αντι-Γιαννούλη!

Οι Μιχείες
Εμμονή με Ματιέ - Τα διαλύει όλα ο Κούγιας - Αυτόν φέρνει ο Μπόλονι - Έκλεισε αντι-Γιαννούλη!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι τρέχει και δημιουργεί λιγότερο. Όμως έχει παίκτες να βρίσκει λύσεις έστω και στα τελευταία λεπτά. Αν δεν νικούσε πάντως τον ΠΑΣ, θα είχε γκρίνια και άγχος. Από τον Δεκέμβριο είναι φανερό πως δεν παίζει καλά και ζορίζεται.

** Υπάρχουν πάντως πράγματα που πρέπει να αλλάξει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ματιέ Βαλμπουενά για παράδειγμα χάνει ξανά πέναλτι, ίσως να πρέπει κοιτάξει και για άλλον εκτελεστή. Και ο Κώστας Φορούνης βγάζει ξανά στημμένο-γκολ, ενώ συνήθως τα εκτελεί ο Γάλλος.

** Εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και προσεχώς θα τον… ακούμε περισσότερο. Ο πιτσρικάς Άγγελος Λιάσος που είναι αμυντικός χαφ μόλις 20 χρονών στον ΠΑΣ. Σπουδαία εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης και προσεχώς θα μας απασχολήσει περισσότερα μεταγραφικά για όλες τις ομάδες του Big-4. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι μόλις 100.000 ευρώ!

** «Αγνοείται» η τύχη του Τάσου Δώνη! Ξανά εκτός για τη Ρεμς στο παιχνίδι με τη Λιλ. Ούτε λεπτό εδώ και ενάμιση μήνα για τον Έλληνα άσο…

** Κόντρα στα χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ, ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να μην αλλάξει προπονητή. Κρατάει τον Γιάννη Τάτση, τουλάχιστον για ένα ματς, αλλά θα αλλάξει σχεδόν το μισό ρόστερ. Άμεσα θα ανακοινώσει τουλάχιστον έξι παίκτες (πάνω από 10 μεταγραφές τον Γενάρη!), ενώ φεύγουν Πλατέλλας, Φιλίπ, Γιουνές και Τρούλιτς. Στην έξοδο και ο Ντουρμισάι που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό! Όλα για όλα από την ΑΕΛ, που θα παλέψει για την παραμονή με Λαμία και Παναιτωλικό.

** Ξεκίνησε η Σούπερ Λιγκ 2 και άνθρωποι που ψάχνουν για… ταλεντάκια, εντόπισαν ένα όνομα που ίσως μας απασχολήσει προσεχώς. Ο λόγος για τον 21χρονο δεξιό μπακ Κώστα Τάμπα που έπαιξε στον Καραϊσκάκη Άρτας. Είναι διεθνής, καθώς έχει κληθεί στις Εθνικές Ομάδες Κ15, Κ17, Κ19 και πέρυσι έπαιζε στη Φούτμπολ Λιγκ με την Ένωση Ασπροπύργου-Δόξας.

Από μικρός εντάχθηκε στην ΑΕΚ φθάνοντας μέχρι την Κ19, συμμετέχοντας και σε προπονήσεις των Ανδρών, υπό την καθοδήγηση του Μανόλο Χιμένεθ. Το 2017 συμφώνησε με την Ιταλική Εντέλα, όμως σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί και επέστρεψε στην χώρα, αγωνιζόμενος στην Κ20 του Ατρόμητου. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Καλαμάτα για να ακολουθήσει ο Ασπρόπυργος και τώρα η Άρτα.

** Ο Μπόλονι συζητάει την απόκτηση γνωστού Ρουμάνου αμυντικού. Όχι αυτούς τους δύο που γράφτηκαν την Κυριακή όμως! Πρόκειται για παίκτη που δεν είναι ελεύθερος. Βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, αλλά δεν παίζει στη Ρουμανία. Τα τελευταία χρόνια τα έχει περάσει μακριά από τη χώρα του, σε διάφορα πρωταθλήματα. Από τη στιγμή που έφυγε ο προπονητής στην ομάδα που αγωνίζεται, θέλει να φύγει κι αυτός. Δεν υπάρχει όμως μόνο το Τριφύλλι στη… μάχη για την απόκτησή του. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του πρωταθλήματος που παίζει,αλλά και από Αραβία και Τουρκία. Δεν είναι μόνο αριστερό μπακ, αφού παίζει σε δύο θέσεις στην άμυνα!

** Εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου, ο αντι-Γιαννούλης στην Τούμπα θα είναι ο παίκτης που έκανε την τελευταία του εμφάνιση την Κυριακή στην ομάδα του Βόλου. Ο 27χρονος Φράνκο Φεράρι! Ο ΠΑΟΚ εξέτασε διάφορες περιπτώσεις, πιο ακριβές, για αντικαταστάτη του Έλληνα άσου, αλλά τελικά καταλήγει στην συγκεκριμένη λύση. Και το καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς με την άνεσή τους, ανάλογα τι θα γίνει και με την περίπτωση του Γιαννούλη, θα ψάξουν για άλλον παίκτη, πιο ακριβό και από πιο ψηλό επίπεδο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ για Μπόλονι - Αδιανόητο τι του ανακοίνωσε ο Αλαφούζος - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο κόουτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags