Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος: "Έσκασε" νέα ενδιαφερόμενη για Σωκράτη - Θα εκπλαγείτε - Ποιος παικταράς κλήθηκε να τον πείσει!
| 2021-01-21 13:58:00

"Έσκασε" νέα ενδιαφερόμενη για Σωκράτη - Θα εκπλαγείτε - Ποιος παικταράς κλήθηκε να τον πείσει!

Sportdog Team
"Έσκασε" νέα ενδιαφερόμενη για Σωκράτη - Θα εκπλαγείτε - Ποιος παικταράς κλήθηκε να τον πείσει!

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ο Έλληνας στόπερ αποτελεί παρελθόν από την Άρσεναλ και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να είναι αρκετές, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παπασταθόπουλος έχει μπει στο "στόχαστρο" της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη για τους Τούρκους, καθώς ιταλικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι ο Σωκράτης έχει προτάσεις από Μπέτις, Τζένοα και Λάτσιο, τονίζοντας μάλιστα ότι ο παίκτης φέρεται να έχει δεχτεί την πρόταση της πρώτης.

Εντούτοις η Φενέρ θα προσπαθήσει για να τον κάνει δικό της, βάζοντας στο "παιχνίδι" των διαπραγματεύσεων και έναν πρώην συμπαίκτη του "Πάπα", τον Μεσούτ Οζίλ!

Ο Γερμανός αστέρας έφυγε πρόσφατα από την Άρσεναλ για τη Φενέρ και οι Τούρκοι θέλουν να τον "χρησιμοποιήσουν" για να δελεάσει τον Σωκράτη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για δύο χρόνια στους Κανονιέρηδες και διατηρούν άριστες σχέσεις.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags