Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Παραλίγο να γίνει… Ρεάλ και Ατλέτικο η Μπάρτσα - Πρόκριση στην παράταση σε γήπεδο… 5Χ5 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-01-22 00:30:00

Παραλίγο να γίνει… Ρεάλ και Ατλέτικο η Μπάρτσα - Πρόκριση στην παράταση σε γήπεδο… 5Χ5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παραλίγο να γίνει… Ρεάλ και Ατλέτικο η Μπάρτσα - Πρόκριση στην παράταση σε γήπεδο… 5Χ5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαρτσελόνα: Την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ισπανίας πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 2-0 στην παράταση της Κορνέγια, ομάδας τρίτης κατηγορίας, η οποία όμως είχε αφήσει εκτός στον προηγούμενο γύρο την Ατλέτικο.

Οι «Μπλαουγκράνα» τα βρήκαν σκούρα σε ένα γήπεδο που θύμιζε… περισσότερο 5χ5 και χρειάστηκαν μία… βολίδα του Ντεμπελέ στην παράταση κι ένα γκολ του Μπρέιθγουεϊτ στο φινάλε για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην κανονική διάρκεια πάντως η Μπάρτσα κατάφερε να χάσει και δύο πέναλτι. Το πρώτο με τον Μίραλεμ Πιάνιτς (39'), ο οποίος έχασε πέναλτι μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του, και το δεύτερο με τον Ουσμάν Ντεμπελέ (80'), με τον τερματοφύλακα Ραμόν Χουάν να εξελίσσεται σε ήρωα για την (επίσης καταλανική) ομάδα.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Λιονέλ Μέσι που δεν έπαιζε σήμερα λόγω τιμωρίας, συνεχίζει στο Κύπελλο, αφού γλίτωσε το κάζο και δεν… ακολούθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, που το βράδυ της Τετάρτης αποκλείστηκε στην παράταση από την Αλκογιάνο, επίσης ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Δείτε τα highlights:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags