Facebook Pixel Είδηση-ΣΟΚ! Άνθρωπος του Άρη ο πιστολέρο της Θεσσαλονίκης - Πυροβόλησαν ΠΑΟΚτσήδες
| 2021-01-22 12:15:00

Είδηση-ΣΟΚ! Άνθρωπος του Άρη ο πιστολέρο της Θεσσαλονίκης - Πυροβόλησαν ΠΑΟΚτσήδες

Sportdog Team
Είδηση-ΣΟΚ! Άνθρωπος του Άρη ο πιστολέρο της Θεσσαλονίκης - Πυροβόλησαν ΠΑΟΚτσήδες

Είδηση-ΣΟΚ! Άνθρωπος του Άρη ο πιστολέρο της Θεσσαλονίκης - Πυροβόλησαν ΠΑΟΚτσήδες

Ο χορός της οπαδικής βίας συνεχίζεται στην Ελλάδα παρά το lockdown που επιβάλλει η πανδημία. Τελευταίο επεισόδιο αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (21/1), όπου υπήρξαν και πυροβολισμοί, με την αστυνομία μάλιστα να κάνει λόγο για "απόπειρα ανθρωποκτονίας"!

Από την πρώτη στιγμή φάνηκαν οι οπαδικές διαφορές

«Εξιχνιάστηκε το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί, ελληνικής καταγωγής.

Από την πρώτη στιγμή όλα έδειχνα ότι πρόκειται για επεισόδιο που αφορούσε οπαδικές διαφορές. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα. Συλλέγοντας υλικό και μαρτυρίες κατάφεραν να εντοπίσουν αρχικά τους δύο τραυματίες σε ιδιωτική κλινική. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν για να καταθέσουν στην Ασφάλεια. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες παρέμειναν αμίλητοι. Η έρευνα όμως δεν σταμάτησε και οι δυο νεαροί, φερόμενοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν σχεδόν άμεσα από τους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας», αναφέρει το thestival.gr.

Πηγές αναφέρουν, ότι οι δράστες είναι δύο άνδρες-οπαδοί του Άρη με τον ένα εξ αυτών μάλιστα να φέρει και διακριτικά της ομάδας του Άρη. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε ο τραυματισμός των δύο οπαδών του ΠΑΟΚ στα κάτω άκρα τους, ενώ υπήρξαν και φθορές σε παρακείμενο κατάστημα.

Αυτό που σοκάρει όμως είναι ότι ο δράστης που έβγαλε όπλο δηλώνεται επίσημα στον πάγκο του Άρη στους αγώνες της Super League. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες, βρισκόταν και στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags