Facebook Pixel Άρης - ΕΠΟ: Έξαλλοι στον Άρη για το... χουνέρι της ΕΠΟ - Τους έριξαν τρελό "άκυρο"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-01-22 21:05:00

Έξαλλοι στον Άρη για το... χουνέρι της ΕΠΟ - Τους έριξαν τρελό "άκυρο"!

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Άρη για το... χουνέρι της ΕΠΟ - Τους έριξαν τρελό "άκυρο"!

Άρης - ΕΠΟ: Έξαλλοι είναι στον Άρη με την με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς ο επαναληπτικός αγώνας με τον Αστέρα ορίστηκε για την Πέμπτη. Αρχική απαίτηση του Άρη, ήταν η διεξαγωγή του αγώνα την Τρίτη, κάτι το οποίο δεν έκανε δεκτό η ΕΠΟ με αποτελέσμα να υπάρξει αναστάτωση στις τάξεις των «κιτρίνων».

Το ματς αυτό θα διεξαχθεί στην πόλη της Αρκαδίας όμως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά λίγες μέρες πριν για τον θεσμό του πρωταλήματος στο ίδιο γήπεδο. Συγκεκριμένα στις 30/1. Έτσι, ο Άρης έκανε αίτημα για να διεξαχθεί Τρίτη (2/2) η ρεβάνς, προκειμένου να μη χρειαστεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει στην Τρίπολη.

Μάλιστα, υπήρξε συναίνεση τόσο από τον Αστέρα όσο και από το κανάλι το οποίο θα κάλυπτε τον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά η ΕΠΟ αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα. Και όρισε τη ρεβάνς του ζευγαριού για την Πέμπτη 4/2!

Πλέον γίνεται αδύνατο να μείνει μια εβδομάδα στην Τρίπολη η αποστολή του Άρη κι έτσι θα επιστρέψει αναγκαστικά στη Θεσσαλονίκη για δύο μέρες πριν ταξιδέψει εκ νέου στην Τρίπολη. 

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags