Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σισακό για το Τριφύλλι
| 2021-01-22 23:38:00

Οριστικό: "Τέλος" ο μεγάλος στόχος του Ντρεοσί - Τον έχασε ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Οριστικό: "Τέλος" ο μεγάλος στόχος του Ντρεοσί - Τον έχασε ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Επί μέρες ο Πιέρ Ντρεοσί, προσπάθησε να βρει τη «χρυσή τομή» με την Ζούλτε Βάρεγκεμ για τον δανεισμό του Αμπντουλαγιέ Σισακό, με οψιόν αγοράς, όμως οι υψηλές απαιτήσεις των Βέλγων, έβαλαν οριστικό «στοπ» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Βέλγοι ζητούσαν να μπει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του Γάλλου μεσοαμυντικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, εφόσον αγωνιζόταν ως το τέλος της εφετινής σεζόν σε 10 επίσημους αγώνες με το «τριφύλλι». Ποσό που δεν είχε καμία διάθεση να καλύψει ο Παναθηναϊκός, προσφέροντας μάξιμουμ 500.000-600.000 ευρώ για την οψιόν του 22χρονου χαφ.

Παρά τις προσπάθειες από τον Γάλλο general manager των «πράσινων», δεν υπήρξε σημείο «επαφής» με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ κι ο Παναθηναϊκός «αποσύρθηκε» οριστικά από την υπόθεση και στράφηκε σε άλλη επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις με τον παίκτη που έχουν καταλήξει οι Ντρεοσί και Μπόλονι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού», είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο πλέον και αν δεν υπάρξουν... απρόοπτα, μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα, αναμένεται να κλείσει ο Παναθηναϊκός την πρώτη μεταγραφή του στο «χειμερινό», μεταγραφικό «παράθυρο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags