Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Επιστροφή στις νίκες για Άρη - Τον "ξελάσπωσε" ο Ιωάννου - Σημαντικό διπλό στη Ριζούπολη (vid)
| 2021-01-23 19:09:00

Επιστροφή στις νίκες για Άρη - Τον "ξελάσπωσε" ο Ιωάννου - Σημαντικό διπλό στη Ριζούπολη (vid)

Sportdog Team
Επιστροφή στις νίκες για Άρη - Τον "ξελάσπωσε" ο Ιωάννου - Σημαντικό διπλό στη Ριζούπολη (vid)

Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Με ένα γκολ του νεοαποκτηθέντα, Νίκου Ιωάννου, ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης και κατάφεραν από πολύ νωρίς, μόλις στο 18', να ανοίξουν το σκορ με κοντινή προβολή του Ιωάννου.

Το γκολ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον Άρη, που στην συνέχεια πίεσε και για δεύτερο γκολ, αλλά βρήκε απέναντί του έναν απίστευτο Βέρχουλστ, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας ανέβασε την πίεσή του για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια αξιόλογη ευκαιρία με αποτέλεσμα να υποστεί δικαίη ήττα από τον ανώτερο Άρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι (68’ Μουνιέ), Φατιόν (68’ Κιτόκο), Κάλισιρ (28’ Βιτλής), Φερνάντεζ (84’ Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (86’ Λόπεθ), Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο (73’ Ματέο Γκαρσία), Σίλβα (63’ Κάτσε), Μπρούνο Γκάμα (73’ Μάνος), Μαντσίνι (86’ Σάκιτς)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags