Facebook Pixel Χαμός στη Superleague - Έτσι απαντάει ο Μαρινάκης στον Γκαγκάβα - Απίστευτο deal για Καρέλη!
| 2021-01-23 22:25:00

Χαμός στη Superleague - Έτσι απαντάει ο Μαρινάκης στον Καγκάβα - Απίστευτο deal για Καρέλη!

Οι Μιχείες
Χαμός στη Superleague - Έτσι απαντάει ο Μαρινάκης στον Καγκάβα - Απίστευτο deal για Καρέλη!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο ήταν άλλη μια μέρα με ρεπορτάζ, τα οποία η εκπομπή Μιχείες σχολίασε εκτενέστατα, αλλά έδωσε και ειδήσεις.

Την ημέρα που ο Καρυπίδης ανακοίνωσε το ντιλντάουν με Μήτρογλου στο Instagram λίγες ώρες αργότερα, εντελώς τυχαία, ο συμπολίτης του ΠΑΟΚ, ενημέρωνε με τον διάσημο Ιάπωνα επιθετικό, Σίντζι Kαγκάβα, ότι έρχεται Θεσσαλονίκη, για να βάλει την υπογραφή του.

**Την ίδια μέρα ρε καρντάσια; Για μένα η μεταγραφή Μήτρογλου είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Άρη. Δεν άντεχαν οι ΠΑΟΚτσήδες την καζούρα και έσκασε του Kαγκάβα. Δεν τον άφησαν για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το καταλαβαίνω, οι μεταγραφές είναι και Επικοινωνία. Είναι περισσότερο επικοινωνιακή λοιπόν η μεταγραφή του Kαγκάβα. Δεν αμφισβητώ ότι είναι μεγάλη μεταγραφή. Μιλάμε για έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Κλοπ στη Ντόρτμουντ. Στη Σαραγόσα πάντως χαρήκανε που τον αποχαιρετήσανε.

Ξέρετε τι λέει το ρεπορτάζ; Ότι ο Πάμπλο Γκαρσία για να πείσει τον Kαγκάβα τον πήρε τηλέφωνο και μιλήσανε στα ισπανικά για πάνω από μία ώρα. Και πείστηκε, λένε, από τον Γκαρσία. Γιατί το φθινόπωρο είχε ρίξει χυλόπιτα στον ΠΑΟΚ.

Ο Kαγκάβα λατρεύει να παίζει δεκάρι. Ποιανού τη θέση πρέπει να πάρει; Του Ουάρντα που χάρη σε εκείνον έχει ανέβει ο ΠΑΟΚ. Ο Kαγκάβα παίζει και δεύτερος φορ. Οπότε υπάρχει και ένας παίκτης αν πωληθεί ο Σβιντέρσκι.

Απαντά και ο Ολυμπιακός με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

** Σας δίνω και μία είδηση! Ο Νίκος Καρέλης θέλει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Σε ποια ομάδα; Στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου περίμενε τον Ματσόλα. Αφού όμως ο τελευταίος θα μείνει και άλλο στα πιτς στράφηκαν στη λύση του Έλληνα επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη μεγατόνων από Ιβάν - Βρήκε "λαβράκι" και τον φέρνει Τούμπα - Ταλεντάρα από το πουθενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags