Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι Έλληνες που «μετακόμισαν» στην Premier League (2011-2021)
| 2021-01-25 04:33:00

Οι Έλληνες που «μετακόμισαν» στην Premier League (2011-2021)

Sportdog Team
Οι Έλληνες που «μετακόμισαν» στην Premier League (2011-2021)

Με αφορμή την τεράστια μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα το καλοκαίρι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Liverpool, αλλά και την ενδεχόμενη «προαγωγή» του Δημήτρη Γιαννούλη στην ελίτ με τα χρώματα της πρωτοπόρου της Championship, Norwich, οι Έλληνες Υποστηρικτές (Αγγλικού Ποδοσφαίρου) κάνουν αναδρομή στους κορυφαίους… Έλληνες Ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν στο αγγλικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην Premier League!

Όπως μάλλον θα περιμένατε, η δεκαετία που μας πέρασε, καθώς και αυτή που βρίσκεται στις αρχές της, δεν κράτησε τους Έλληνες μακρυά από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Κάποιοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν, άλλοι κέρδισαν τον σεβασμό και άλλοι αγαπήθηκαν κι έγιναν, αυτό που λένε οι Άγγλοι, cult-hero! Μετά το πρώτο και το δεύτερο μέρος, ο κύκλος αυτών των ιδιαίτερων αφιερωμάτων κλείνει με μια αναδρομή που φτάνει μέχρι το σήμερα.

Γιώργος Καραγκούνης (Fulham, 2012-2014)

Έλληνας ποδοσφαιριστής έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην PremierLeague! Πριν ξεκινήσουμε, σας αφήνω δυο λεπτά να συνειδητοποιήσετε ότι η παραπάνω πρόταση δεν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Προφανώς και δεν υποτιμάμε το ταλέντο και την ποδοσφαιρική αξία του τόπου μας, αλλά πείτε την αλήθεια. Μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να κάνει τέτοιο. Η απάντηση είναι μία: Γιώργος Καραγκούνης!

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags