Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απόφαση Αλαφούζου που βάζει... μπουρλότο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
| 2021-01-25 17:03:00

Απόφαση Αλαφούζου που βάζει... μπουρλότο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Οριστικές εξελίξεις!

Sportdog Team
Απόφαση Αλαφούζου που βάζει... μπουρλότο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Οριστικές εξελίξεις!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι της 14ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα με το «ΑΠΕ-ΜΠΕ» η απόφαση είναι οριστική.

Όπως επισημαίνεται, εξαρχής οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» είχαν στο μυαλό τους την προοπτική της παραμονής της ομάδας στην ιστορική έδρα της σε όλα τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής περιόδου και των πλέι-οφ.

Αφενός διότι οι «πράσινοι» δείχνουν να «πατάνε» καλύτερα στο γήπεδο της Λεωφόρου που, μολονότι δεν έχει κόσμο, είναι πολύ πιο «ποδοσφαιρικό» και «έδρα» κι αφετέρου διότι η κατάσταση με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ δεν έχει βελτιωθεί ακόμα στο βαθμό που να μπορεί να «σηκώνει» εναλλάξ παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Η απόφαση είναι πλέον οριστική και οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στα μέσα του επόμενου μήνα τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν εκεί και τα άλλα δύο («κολλητά») ντέρμπι της κανονικής περιόδου με την ΑΕΚ (24η αγωνιστική, 28/2) και τον ΠΑΟΚ (26η, 14/3).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags