Facebook Pixel Βόλος - Παναθηναϊκός: Πράσινος "σίφουνας" και με δέκα παίκτες - Πέρασε και από τον Βόλο ο ΠΑΟ - Πέμπτη σερί νίκη! (vids)
| 2021-01-27 16:54:00

Πράσινος "σίφουνας" με δέκα παίκτες - Πέρασε και από τον Βόλο ο ΠΑΟ - Πέμπτη σερί νίκη! (vids)

Sportdog Team
Πράσινος "σίφουνας" με δέκα παίκτες - Πέρασε και από τον Βόλο ο ΠΑΟ - Πέμπτη σερί νίκη! (vids)

Βόλος - Παναθηναϊκός: Παρότι αγωνίστηκε από το 52' με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χουάνκαρ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την πέμπτη σερί νίκη του στη Superleague, νικώντας με 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Το σκορ για τους Πράσινους άνοιξε ο Καμπετσής στο 42', σκοράροντας για τρίτο διαδοχικό ματς, και στο 65' ο Ιωαννίδης "κλείδωσε" το τρίποντο για το Τριφύλλι, που για ένα ακόμα παιχνίδι κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Πώς παρατάχθηκαν

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό, έχοντας τον Διούδη στο τέρμα, τους Πούγγουρα και Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, τον Σάντσες στο δεξί άκρο και τον Χουάνκαρ στο αριστερό. Τριάδα στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης, στα άκρα μπροστά πήραν θέση οι Καμπετσής, Αϊτόρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Για τον Βόλο στο βασικό σχήμα ξεκίνησαν οι Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Τσόκανης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο και Δούβικας. 

Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Κλεϊμαν, Ντεντάκης (22’ λ.τρ. Μπαριέντος, 46’ λ.τρ. Κιάκος, 71’ Μπάλλας), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (90' Aγιούμπ), Χατζηθεοδωρίδης, Αϊτόρ (79’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (83’ Καρλίτος), Καμπετσής.

Το ματς

Ανώτερος παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Βόλος, που μόλις στο 3' διαμαρτυρήθηκε για χέρι-πέναλτι του Καμπετσή, ωστόσο μετά από εξέταση στο VAR ο διαιτητής δεν είδε πρόθεση και δεν έδωσε πέναλτι. Οι Βολιώτες πρέσαραν αρκετά ψηλά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδειχνε αρκετά ασύνδετος στον χώρο του κέντρου, χωρίς να μπορεί να κρατήσει την μπάλα για πολλή ώρα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Βόλο ήρθε στο 18' όταν ο Φεράρι έκανε μια σέντρα-σουτ από αριστερά και η μπάλα αφού βρήκε στον Διούδη, χτύπησε και το αριστερό δοκάρι της εστίας του. Ένα λεπτό μετά ο Μπαρτόλο έκανε το "τσίμπημα" μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα, όμως η μπάλα έφυγε ξυστά έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Τριφυλλιού.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 26' με μια ωραία κεφαλιά του Ιωαννίδη, που έφυγε λίγο άουτ και παρότι δεν ήταν καλός, κατάφερε να προηγηθεί σε καίριο σημείο, στο 42' με τον Καμπετσή. Η φάση ξεκίνησε με κεφαλιά του Μαουρίσιο που έδιωξε ο Κλέιμαν και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον νεαρό επιθετικό των Πράσινων, ο οποίος έπιασε το σουτ και μετά από κόντρες, την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 44' ο Βόλος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα από αριστερά, οι Δουβίκας και Μπαρτόλο δεν μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα σε σχεδόν κενή εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, αφού στο 52' ο Χουάνκαρ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Γκρίλο και άφησε τους Πράσινους με παίκτη λιγότερο. Αρχικά ο διαιτητής Ευαγγέλου είχε δείξει κίτρινη στον Ισπανό μπακ, ωστόσο αφού είδε τη φάση στο VAR, την πήρε πίσω και του έδειξε την κόκκινη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο συσπειρωμένος μετά την αποβολή, άρχισε να κυκλοφορεί πιο ωραία τη μπάλα και ήταν αυτός που έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Ιωαννίδη. Στο 65' οι Πράσινοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μαουρίσιο, αυτός έδωσε στον Αϊτόρ και ο Ισπανός με κάθετη βρήκε τον Ιωαννίδη, που δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ σημειώνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια οι Πράσινοι ήλεγξαν εύκολα το ματς, καθώς ο Βόλος χωρίς καθόλου ψυχολογία δεν κατάφερε να απειλήσει τον Παναθηναϊκό, πέρα από ένα καλό σουτ του Ριέντστρα στο 88'. Το τελικό 0-2 σήμανε την πέμπτη σερί νίκη του Τριφυλλιού, που συνέχισε την ανοδική πορεία των τελευταίων μηνών.

 

<

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags