Facebook Pixel Λαμία - Απόλλων Σμύρνης: Μεγάλη νίκη... ανάσα για τη Λαμία με 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-01-27 19:13:00

Μεγάλη νίκη... ανάσα για τη Λαμία - Ξέφυγε από την "ουρά", προσπέρασε την ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη νίκη... ανάσα για τη Λαμία - Ξέφυγε από την "ουρά", προσπέρασε την ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης: Χάρη σε γκολ του Καραμάνου, η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα και ανέβηκε μετά από καιρό στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την ΑΕΛ!

Η Λαμία, γνωρίζοντας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν από αυτά που έπρεπε να νικήσει πάση θυσια για να μείνει «ζωντανή» στη βαθμολογία, μπήκε αποφασισμένη μέσα στο γήπεδο και πίεσε από το πρώτο λεπτό την άμυνα του Απόλλωνα.

Μόλις στο 2’ ο Ρόμανιτς απείλησε για πρώτη φορά με σουτ, αλλά ο Βέρχουλστ μπλόκαρε σταθερά. Στο 13’, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν από φάουλ του Ντέλετιτς, ο Χουχούμης έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω κι ο Καραμάνος που καιροφυλαχτούσε, έκανε από κοντά το 1-0.

Η Λαμία συνέχισε στο ίδιο τέμπο, πλησιάζοντας στο δεύτερο γκολ με τον Τιρόνε στο 26’ (μπλόκαρε ο Βέρχουλστ) και στο 42’ (δεν πρόλαβε το γύρισμα του Ντέλετιτς), την ώρα που ο Απόλλων δεν είχε ούτε... τελική στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ντέλετιτς έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 47’ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Βέρχουλστ αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 50’ το εξαιρετικό σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Μετά το 60’ η Λαμία άρχισε να δίνει μέτρα στο γήπεδο στον Απόλλωνα, προσπαθώντας να προστατέψει την άμυνά της και το εύθραυστο προβάδισμά της και στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Ντάουντα από τη σέντρα του Μαρκ Φερνάντεθ πέρασε άουτ.

Στο 83’ η διπλή προσπάθεια του Μαρκ Φερνάντεθ αποκρούστηκε αρχικά από την άμυνα της Λαμίας κι εν συνεχεία απέκρουσε ο Επασί, κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του ως το τέλος.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Τζανδάρης, Σκόνδρας - Φατιόν, Τσιλούλης, Λισγάρας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Άνχελ Ορτέγκα (46’ λ.τρ. Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (72’ Βασιλακάκης), Καραμάνος (76’ Αραμπούλι), Τιρόνε (72’ Μπιάρνασον), Ντέλετιτς (89’ Προβυδάκης), Ρόμανιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς (46’ Μαρκ Φερνάντεθ), Χουχούμης (87’ Μουνιέ), Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (69’ Ιωαννίδης), Τσιλούλης (76’ Μπεντινέλι), Ντάουντα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags