Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός στον ΠΑΟ - Τρέχει για δύο μεταγραφές στο… 90’ - Φεύγουν δύο κορυφαία ονόματα - Τέλος ο...
| 2021-01-31 20:58:00

Χαμός στον ΠΑΟ - Τρέχει για δύο μεταγραφές στο… 90’ - Φεύγουν δύο κορυφαία ονόματα - Τέλος ο...

Sportdog Team
Χαμός στον ΠΑΟ - Τρέχει για δύο μεταγραφές στο… 90’ - Φεύγουν δύο κορυφαία ονόματα - Τέλος ο...

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες.

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής τη μεταγραφή του Γιουνούς Σανκαρέ με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 και την ίδια ώρα, στο... 90’ των μεταγραφών προσπαθεί να κάνει ακόμη ένα, διπλό «χτύπημα» κλείνοντας τόσο τον Γενί Ενγκμπακοτό, όσο και τον Στίβεν Μεντόσα!

Οι δύο υποθέσεις εδώ και τρεις μέρες ήταν αλληλένδετες και η αρχική επιλογή ήταν να αποκτηθεί ο ένας εκ των δύο. Όμως οι εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου ήταν ραγδαίες και οι «πράσινοι» επιχειρούν να αποκτήσουν και τους δύο παίκτες «πακέτο» την τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών.

Στον… αέρα ο Μακέντα, πρόταση για Αϊτόρ

Την ίδια ώρα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και δύο ηχηρές αποχωρήσεις από το Τριφύλλι. Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει πάρει το «ΟΚ» από τη διοίκηση να προχωρήσει και τις δύο υποθέσεις (Ενγκμπακοτό και Μεντόσα), αλλά και το θέμα του Μακέντα και τόσο η αποψινή βραδιά, όσο και η αυριανή μέρα (1/2), τελευταία της μεταγραφικής περιόδου, θα είναι πολύ... έντονες.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σύλλογος της Segunda Division έκανε ανεπίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό και ρώτησε αν ο Αϊτόρ παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού, ενώ οι Ισπανοί ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στο Τριφύλλι για δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέλος ο Μαυρομάτης!

Παίκτης του Ατρομήτου πρέπει να θεωρείται πλέον ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες έως το 2022. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του του Λάζλο Μπόλονι και έτσι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» ωστόσο να κρατάνε και ένα ποσοστό μεταπώλησης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags