Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πάει για τέσσερις μεταγραφές στο…90’ - Σκάνε ηχηρές αποχωρήσεις!
| 2021-02-01 00:05:00

Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πάει για τέσσερις μεταγραφές στο…90’ - Σκάνε ηχηρές αποχωρήσεις!

Sportdog Team
Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πάει για τέσσερις μεταγραφές στο…90’ - Σκάνε ηχηρές αποχωρήσεις!

Παναθηναϊκός: Στο… φουλ δουλεύουν τις τελευταίες ώρες οι μηχανές στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας να έχουν ολοκληρωθεί άλλες τρεις μεταγραφές.

Οι Πράσινοι έχουν ήδη έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Γενί Ενγκμπακοτό, που ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ πέρασε τα τυπικά τεστ πριν από λίγες ώρες και πλέον απομένουν τα εντελώς διαδικαστικά για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι παλεύουν ακόμα την περίπτωση του Στίβεν Μεντόζα, επίσης για τα εξτρέμ και τα πάντα θα κριθούν προσεχώς, ενώ πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Κυριακής, αναφέρουν ο Ντρεοσί ψάχνει στο… 90’ να βρει έναν αμυντικό χαφ που έχει ζητήσει ο Μπόλονι κι έναν στόπερ μετά την αποχώρηση του Μαυρομάτη για τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, νωρίτερα σας είχαμε μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο για τον Μακέντα όσο και τον Αϊτόρ, που είναι πολύ πιθανό πλέον να αποχωρήσουν, ενώ πρόταση έχει έρθει και για τον Εμμανουηλίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags