Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κόλαση στον ΠΑΟ, "όχι" Αλαφούζου στους αρχηγούς - Αποκάλυψη για Μακέντα - Νέος… Ομάρ στο Λιμάνι!
| 2021-02-01 18:59:00

Κόλαση στον ΠΑΟ, "όχι" Αλαφούζου στους αρχηγούς - Αποκάλυψη για Μακέντα - Νέος… Ομάρ στο Λιμάνι!

Του Αδέσποτου
Κόλαση στον ΠΑΟ, "όχι" Αλαφούζου στους αρχηγούς - Αποκάλυψη για Μακέντα - Νέος… Ομάρ στο Λιμάνι!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια η μεγάλη πρόταση που ήρθε από Τουρκία για τον Φεντερίκο Μακέντα και τι ζήτησαν οι παίκτες από τον Γιάννη Αλαφούζο; Ποιο… στοίχημα βγήκε στον Πέδρο Μαρτίνς και ποιος Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ έχει… ξενερώσει;

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα:

** Θρίλερ με τον Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό, αφού ήρθαν προτάσεις για να φύγει τώρα, όμως ο ίδιος φαίνεται αρνητικός. Στην εκπομπή αποκαλύψαμε λοιπόν πως πριν λίγες ημέρες ήρθε και μεγάλη προσφορά, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ από τη Ρίζεσπορ. Ο τουρκικός σύλλογος τα… έσπρωχνε για τον Ιταλό, τον ήθελε πάρα πολύ ο κόουτς Μάριους Σουμουντίτσα, όμως ο έμπειρος φορ δεν ήθελε και έτσι χάλασε deal.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση από την Εσπανιόλ, για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι με 100.000 ευρώ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ, εάν ανέβουν στην Primera (είναι πρώτοι στη segunda).

** Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει συνάντηση με τον Αλαφούζο για να εκφράσουν τα παράπονά τους για το κλίμα στο Κορωπί. Και να μεταφέρουν όσα δεν τους αρέσουν για τον Μπόλονι. Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος το αρνήθηκε!

**Βγήκε το στοίχημα με τον Ανδρούτσο του Μαρτίνς. Έτσι λοιπόν παραμένει στο ρόστερ και για το υπόλοιπο της σεζόν και θα είναι δευτερο-τρίτος για τα δεξιά της άμυνας, μαζί με τον Ντρέγκερ. Ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει, πρέπει όμως να δουλέψει και να μάθει καλά τη θέση. Βασικός θα είναι ο Λαλά, που είναι το… ακριβώς αντίθετα από τον Ραφίνια. Ανεβαίνει συνέχεια, είναι πολύ επιθετικός και βρίσκεται πολύ συχνά στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου. Μοιάζει αρκετά με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

** Ξενερωμένος φαίνεται πως είναι τελευταία ο Μιχαηλίδης στον ΠΑΟΚ. Και λογικό είναι, αφού δεν παίζει και φαίνεται πως ο Πάμπλο Γκαρσία δεν τον πολυπιστεύει. Παρότι ήταν αυτός που τον ανέδειξε από την Ακαδημία!

** Οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ μπήκε για Εμανουηλίδη στη μεταγραφή του στη Φορτούνα Σιτάρντ ως δανεικός. Δεν είναι λίγα λεφτά. Τόσο προσπαθούσε να πουλήσει τον Μακέντα. Και ποσοστό μεταπώλησης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΠΑΟ! Έτσι ξαναγίνεται σύλλογος μεγάλος - Τρέμουν Μαρινάκης, Σαββίδης, Τίγρης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags